STJUARDESA UČINILA GROZNU STVAR PUTNIKU NA LETU: Stvar je postala JOŠ GORA kada je shvatila ko je on!
Ilustracija, Foto: Profimedia

Zanimljivo

STJUARDESA UČINILA GROZNU STVAR PUTNIKU NA LETU: Stvar je postala JOŠ GORA kada je shvatila ko je on!

Detalje nezgode iz noćne more američka stjuardesa opisala je na Instagramu

Objavljeno:

Svakoj stjuardesa verovatno ima noćnu moru da ne prolije piće na putnika, a ako se još dogodi da je dotični putnik, predsednik Uprave avioprevoznika za kojega radi, onda to može biti poprilično užasavajuće. Upravo to se dogodilo članici osoblja "American Airlinesa" Medi Peters, na letu od Feniksa do Dalasa.

Detalje nezgode iz noćne more američka stjuardesa opisala je na Instagramu.

- Naš šef Uprave (Dag Parker) bio je na mom letu. Posluživala sam pića tokom ukrcavanja u prvoj klasi. Kolica su bila krcata napicima, a u jednom je trenutku putnik ispred mene zastao i vratio se unatrag. Naletio je na kolica i pića su poletela. Pogađajte na koga su pala. Znači, radim za "American Airlines" već četiri godine i nikad mi se tako nešto nije dogodilo. Polovina napitaka prolila se po meni, a druga polovina u Dagovo krilo. ZGROZILA SAM SE. Htela sam propasti u zemlju. (Jesam li još uvek zaposlena?!). Još uvek sam istraumatizirana/posramljena, požalila se na Instagramu.

Međutim, objasnila je kako je Dag Parker odlično reagovao.

- Došao je kasnije do mene, malo smo porazgovarali i sprdali se na račun incidenta do kraja leta. Kad je izlazio iz aviona rekao mi je da me neće nikad zaboraviti. Pretpostavljam da je to dobra stvar, zar ne? Ovo je jednostavno predobra priča i bilo bi šteta da je nisam ispričala, napisala je.

BONUS VIDEO: MILORAD DODIK: SRBIN SAM, A NE SRBIN IZ BOSNE Lider bosanskih Srba otkrio datum UJEDINJENJA Srbije i Srpske

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.