SVI SU MI GOVORILI NEMA ŠANSE DA ZATRUDNIM: Jedno jutro mi je bila MUKA, i onda su me svi ISPLJUVALI
Kada je imao 21. godinu započeo je vezu sa Stivenom Getom (28) koji mu je danas verenik!, Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

SVI SU MI GOVORILI NEMA ŠANSE DA ZATRUDNIM: Jedno jutro mi je bila MUKA, i onda su me svi ISPLJUVALI

Kada je imao 21. godinu započeo je vezu sa Stivenom Getom (28) koji mu je danas verenik

Objavljeno:

Vajli Simpson (28) iz Teksasa rođen je kao devojčica koja je nosila ime. Međutim, on je oduvek znao kako je zapravo muško.

Kada je imao 21. godinu započeo je vezu sa Stivenom Getom (28) koji mu je danas verenik.

Iako Vajli i Stiven nikad nisu planirali dete, 2018. godine dobili su sina Rovana koji je na svet došao carskim rezom. Nedavno je Rovan napunio šest meseci i Vajli je rešio da svoju priču o trudnoći sada podeli sa svetom.

– Počeo sam da uzimam testosteron 2012. godine.

Svi lekari su mi govorili da nema teorije da zatrudnim i potpuno smo verovali u to. Ispostavilo se da mogu da zatrudnim, i upravo se to desilo. Stiven i ja nismo ni planirali decu, ali rešili smo da zadržimo dete. Sada mi je drago što smo to odlučili, ali definitivno nikad ne bih ponovo prošao kroz to. Cela trudnoća bila je naporna i teška, posebno za moju psihu.

Ne možete ni da zamislite stigmu koja okružuje trudnog muškarca. Uz sve to, bilo mi je i emotivno veoma teško jer, nakon tolikog truda i operacija kako bih postao muškarac, opet sam imao ogromni podsetnik da sam i dalje delom žena. Naravno, sada kada imamo Rovana, znam da je sve bilo vredno toga, ali nikad više ne bih prolazio kroz to. I na kraju, kada sam se porodio, mogao sam ponovo da se vratim na hormonsku terapiju pa je sve sasvim u redu – kazao je on.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! Srbin koji je spasavao decu iz pećine na Tajlandu za Kurir potvrdio spekulacije: DECA SU BILA POD DEJSTVOM SEDATIVA KADA SMO IH IZVLAČILI! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.