OTIŠLA KOD ZUBARA, PA DOŽIVELA HOROR! Devojčici u telu ostala IGLA, nije mogla da je  se reši čak 56 DANA (VIDEO)
Doživela horor kod zubara, Foto: Youtube printscreen

užas u makedoniji

OTIŠLA KOD ZUBARA, PA DOŽIVELA HOROR! Devojčici u telu ostala IGLA, nije mogla da je se reši čak 56 DANA (VIDEO)

Uzalud se zračila 12 puta rendgenom, odlazila od vrata do vrata raznih lekara...

Objavljeno: 12.04.2019. 10:46h
  • 3

Jednoj osmakinji iz Skoplja se rutinska zubarska intervencija pretvorila u pravi pakao: zubarsku iglu dugu čak 35 milimetara ona je u telu nosila 56 dana!

Uzalud se zračila 12 puta rendgenom, odlazila od vrata do vrata raznih lekara i na kraju je igla sama izašla iz njenog tela - bez posledica.

- Danas sam sa majkom bila kod zubara. Dok je doktorka uzimala aparat za pljuvačku, ja sam morala da uzmem vazduh i progutala sam iglu. Majke me je odmah odvela u bolnicu...- priča ona.

U pitanju je iglica koja služi za čišćenje korena zuba, a njena majka tvrdi da je do ovoga dovela nebriga stomatologa.

- Ja sam moje dete odvela kod stomatologa kod koga smo i ranije popravljali zub. Doktorka joj je čistila zubni kanal, a kada se okrenula da uzme aparat za isisavanje pljuvačke, ćerka je progutala iglu zbog nebrige doktorke - izjavila je za televiziju 1TV, Jasmina Karapetova, majka nesrećne devojčice.

Reporteri ove skopske televizije su pokušali da dobiju komentar iz privatne stomatološke ordinacije u kojoj se desio ovaj nemio slučaj, ali odande nisu želeli ništa da komentarišu. Rekli su da se neće izjašnjavati sve do sudskog okončanja.

Roditelji devojčice, koji su zajedno sa njom skoro dva meseca prolazili kroz pakao, pravdu će potražiti na sudu zbog nesavesnog rada stomatologa.

- Tužili smo doktorku i krivična prijava je u proceduri. Ne tražimo nikakvu odštetu za ono što smo preživeli, hvala Bogu što je ćerka iglu sama izbacila, ali ćemo tražiti odgovornost doktorke - rekla je majka devojčice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/1TV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media