OVA MLADA JE ČISTO ZLO: Kada je saznala da je njena deveruša trudna, uradila je nešto što je ZA SVAKU OSUDU
Mlada je tražila nešto nečuveno, Foto: profimedia

jeziva ispovest

OVA MLADA JE ČISTO ZLO: Kada je saznala da je njena deveruša trudna, uradila je nešto što je ZA SVAKU OSUDU

Deveruša je sve ispričala na Fejsbuku

Objavljeno:

Mlade često budu nerealne u vezi svojih zahteva uoči venčanja, ali jedna je zaista preterala.

Kad joj je jedna od deveruša, koja je priču kasnije javno podelila u Fejsbuk grupi, srećno javila da čeka dete, buduća joj je mlada odgovorila kako 'to samo komplikuje njeno venčanje, i da li razmislila o tome da pobaci'.

- Nekoliko meseci pre venčanja prijateljice Kejt sam saznala da sam trudna. Kako su mi lekari rekli da neću moći da imam dece, moja ćerka očito nije bila planirana, ali bila sam van sebe od sreće. Napisala sam poruku Kejt, koja se ubrzo udavala, i očekivala da će biti uzbuđena kao i ja. Ali ona mi je napisala kako će mi 'biti jako stresno biti trudna na vEnčanju, za koje je ona isplanirala da bude 'bez dece' - podelila je u Fejsbuk grupi nesuđena deveruša, i dodala da joj je mlada objasnila i 'kako će joj biti teško stati u haljinu kakvu nose deveruše, pa da bi možda bilo najbolje da ode na abortus'.

- Nekoliko puta sam pročitala poruku, u neverici. U odgovoru sam ju pitala jesam li dobro shvatila da mi je predložila da odem na abortus samo da njeno venčanje 'glatko prođe', a ona mi je samo odgovorila da svi sami odlučujemo o svojim životima - napisala je anonimna korisnica u grupi.

- Nikad više nisam odgovorila na njene poruke, i naravno, nisam otišla na venčanje - zaključila je u svooj objavi nesuđena deveruša, a njenu priču o 'mladoj s posebnim zahtevom' preneo je britanski Mirror.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.