MOMAK (18) SMUVAO MAJKU NAJBOLJEG DRUGARA: Volim je i želim da se oženim njom! A šta  ONA KAŽE!?
Čejs je otkrio da ju je prvi put poljubio samo sedam dana nakon što je napunio 18 godina, a već dva meseca kasnije ju je zaprosio!, Foto: Printscreen

bizarno

MOMAK (18) SMUVAO MAJKU NAJBOLJEG DRUGARA: Volim je i želim da se oženim njom! A šta ONA KAŽE!?

Čejs je otkrio da ju je prvi put poljubio samo sedam dana nakon što je napunio 18 godina, a već dva meseca kasnije ju je zaprosio

Objavljeno:

Osamnaestogodišnji mladić iz američkog Kentakija želi da se oženi mamom svog najboljeg prijatelja, bez obzira na to što je od njega starija 21 godinu.

S njenim sinom Džejsom Baunom (Jaice Brown) mlađahni Čejs (Chase) prijatelj je sedam godina, a kad je shvatio da mu se sviđa njegova majka Džami (Jaimee), poljubili su se i otad su, piše LADbible, nerazdvojni.

- Nisam imala pojma o Čejsovim i mojim osećajima dok me nije poljubio. Bila sam u šoku, ali otad smo nerazdvojni - ispričala je ona.

Pre nego što se upustila u vezu s njim, proverila je hoće li se njeno troje dece složiti s tim.

- Prvo sam njih pitala jer su mi oni na prvom mestu, ali niko nije imao problema s tim. Kad smo to rekli Džejsu, on se složio, a njih dvojica su i dalje najbolji prijatelji. Ne možeš staviti dobnu granicu na ljubav. Sad čekamo da se završi moj razvod, ali već smo isplanirali venčanje i napisali vlastite zavete - kaže Džami.

Čejs je otkrio da ju je prvi put poljubio samo sedam dana nakon što je napunio 18 godina, a već dva meseca kasnije ju je zaprosio.

- Sviđa mi se njena ličnost, odmah sam znao da želim da se oženim njom. Toliko toga mi se sviđa na njoj: njen smisao za humor, to što mi ne dopušta da lenčarim i još puno drugih stvari - rekao je.

(Espreso.co.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.