SAZNALA DA JE USVOJENA, PA GODINAMA TRAŽILA SESTRU: Onda je jednog dana kod KOMŠINICE otkrila neverovatnu istinu!
Hilari je saznala nešto neverovatno, Foto: Instagram printscreen

život piše drame

SAZNALA DA JE USVOJENA, PA GODINAMA TRAŽILA SESTRU: Onda je jednog dana kod KOMŠINICE otkrila neverovatnu istinu!

Ona nikada nije odustala od nade da će je jednog dana pronaći, a zatim se prošle godine dogodio zanimljiv događaj

Objavljeno:

Hilari Haris (31) usvojena je kao dete, pa je provela godine u potrazi za svojim roditeljima.

Hilari je najzad otkrila svoju rođenu majku, ali su se sastale samo jednom, nakon čega se više nisu videle. Međutim, Hilari je u međuvremenu otkrila da ima stariju biološku polusestru po imenu Dovn Džonson, pa je provodila sate i sate ne bi li je pronašla.

Ona nikada nije odustala od nade da će je jednog dana pronaći, a zatim se prošle godine dogodio zanimljiv događaj, piše Viral Thread.

Novi se par uselio u kuću pokraj njene, a žena se zvala upravo Dovn kao njena polusestra. Bila je takođe iz istog grada u kojem je Hilarina sestra navodno odrasla.

Oh ya know..just hanging out with Chris... the producer of Inside Edition. ??

A post shared by Hillary Harris (@hillaryelyse) on

Hilari priznaje da se nije odmah povezala sa svojim novim komšijama, jer su bili poprilično povučeni, ali se nije mogla otarasiti osećaja da bi Dovn mogla da bude njena sestra.

Kad je jednog dana Hilari otišla da vidi je li stigao paket za njene komšije, primetila je da ime na isporuci glasi "Džonson", koji je bio isti kao onaj koji je njezina polusestra trebalo da ima.

- Bila sam gotovo bez reči. Njeno prezime je Džonson. To je Dovn Džonson. To mora biti ona. Jednostavno mora - rekla je Haris.

Kada je Hilari konačno skupila hrabrosti i otvoreno prišla Dovn sa svojim sumnjama, dve žene su kroz razgovor zaključile da su zapravo sestre.

- Znam da se mnogi ljudi bore s usvajanjem i pronalaskom svoje biološke porodice. Ali želim im reći da ne odustaju. Nastavite tražiti. Gledajte svugde. Idite pogledati preko puta. Ne znate šta ćete pronaći - zaključila je Hilari.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.