BAKA PRVI PUT JEDE PICU NAKON 70 GODINA: Njena reakcija je NEPROCENJIVA! (FOTO)
Iako je on preminuo pre 10 godina, njegova supruga se držala ovog dogovora sve do sada, kada je nakon ravno 70 godina ponovo probala parče pice!, Foto: Printscreen

USLADILO JOJ SE!

BAKA PRVI PUT JEDE PICU NAKON 70 GODINA: Njena reakcija je NEPROCENJIVA! (FOTO)

Iako je on preminuo pre 10 godina, njegova supruga se držala ovog dogovora sve do sada, kada je nakon ravno 70 godina ponovo probala parče pice

Objavljeno: 18:48h

Devedesetčetvorogodišnja Audrey Prudence, zaklela se da nikada u svom životu neće probati italijansku hranu, nakon što je njen muž bio zarobljen i umalo izgladneo do smrti tokom Drugog svetskog rata u Italiji.

Iako je on preminuo pre 10 godina, njegova supruga se držala ovog dogovora sve do sada, kada je nakon ravno 70 godina ponovo probala parče pice.

Naime, kako njene unuke tvrde, ona je kao mlada uživala u pici, ali je bila traumatizovana i jako besna nakon što su joj supruga zarobili italijanski vojnici. Kada se vratio iz logora, njih dvoje su dogovorili da nikada više neće probati italijansku hranu u svom životu.

foto: Printscreen

Ovaj pakt su prvi put zajedno prekršili pre 30 godina, kada su krenuli da spremaju špagete, ali je Audrey bila izričita da nikada više neće jesti picu.

Nakon što je doživela srčani udari i jedva se oporavila, odlučila je da će jednom, poslednji put probati parče pice koje je godinama unazad želela.

foto: Printscreen

"Dok je bio zarobljen u Nemačkoj, mnogo su ga bolje tretirali. Ali u Italiji je umalo umro od gladi, vratio se kao potpuni leš. Tada smo se dogovorili da više nikada nećemo probati njihovu hranu" , tvrdi ona.

Ipak, sada kada je prekršila svoj zavet, Audrey ne zna kako je mogla ovoliko duga da izdrži bez, kako kaže, čarobnog jela - pice.

"Oduševljena sam, jako mi je dugo nedostojao ovaj ukus" , priznaje ona.

BONUS VIDEO:

DA LI ROMI UŽIVAJU SVA PRAVA KAO I OSTALI GRAĐANI SRBIJE?! Pitali smo sugrađane šta misle o tome! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.