MAJKA ZATEKLA SINA OVAKVOG! Krivac je njegova mala sestra, a njen izgovor je majku prenerazio! (VIDEO)
Našminkala brata, Foto: Youtube printscreen

dečiji nestašluci

MAJKA ZATEKLA SINA OVAKVOG! Krivac je njegova mala sestra, a njen izgovor je majku prenerazio! (VIDEO)

Mala 'buduća šminkerka' uz pomoć četkice je celo bratovo lice prekrila bronzerom, a za dodatni efekt mu je preko usnica nanela ružičasti sjaj

Objavljeno:

Ketrin Kar (24) iz Harogejta u Engleskoj je na samo par minuta ostavila svoje dvoje dece same u sobi, dok je otišla na drugi kraj kuće.

Petomesečni Frenki je mirno spavao, a njegova sestrica Tifani (3) gledala je televiziju. Ali kad se vratila, Frenki je na licu imao nekoliko slojeva bronzera i tamno obojene obrve. Na usnicama bucmastog dečaka presijavao se sjaj, a lukava je sestrica objasnila kako je 'htela da beba izgleda više kao mama'.

Mala 'buduća šminkerka' uz pomoć četkice je celo bratovo lice prekrila bronzerom, a za dodatni efekt mu je preko usnica nanela ružičasti sjaj. Savršeno osenčene obrve na malom dečaku pokazuju da je pazila i na detalje i na izvedbu. Kad se mama vratila u sobu, našla je Frenkija potpuno 'sređenog', a odgovor ćerke ju je zatekao.

- Kad sam ih ostavila on je čvrsto spavao, a ona gledala crtać. Sve je bilo savršeno mirno, dok se Tifiani nije prodrala: 'Mama dođi dole brzo' - ispričala je majka , i dodala da je Tifani na malog brata 'nagomilala' koliko je god mogla bronzera, a onda ga gotovo 'umila' u hajlajteru (posvetljivaču za lice) u kremi.

- Stavila mu je i moj ruž, a moram priznati da mu je prilično dobro uredila obrve s olovkom - rekla je Ketrin, i dodala kako je sestrici Franki tada izgledao 'baš kao mama', ali kako ona sama tu sličnost nije primetila.

Kaže i kako se prestravila kad je ugledala petomesečnog sina tako našminkanog, ali da ćerki nije imala srca prigovoriti.

- Ona stalno nešto izvodi, jednostavno je takva - objasnila je mama o karakteru svoje ćerke.

A činilo se da je i Frenki zadovoljan, jer je, iako ga je ostavila uspavanog, kad je sišla u sobu on sedeo na podu i 'umirao od smeha'.

- Malo je preterala s količinom, pa je nalikovao na tamnu lutku - ispričala je mama za Daily Mail, koja je fotografije našminkanog sina i sestre umetnice stavila na Fejsbuk, a u samo nekoliko sati ih je 'lajkovalo' nekoliko hiljada ljudi.

- Ne znam šta je gore, to što ona misli da ja tako izgledam, ili to što je tako spretno osenčila obrve - zaključila je mama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.