POJAVIO SE DEČAK KOJI JE NESTAO PRE 8 GODINA? Iščezao je nakon što mu se majka ubila i ostavila JEZIVU PORUKU
Timoti kada je nestao, i fotografija napravljena u fotošopu koja je pretpostavka njegovog izgleda danas, Foto: Aurora Police/National Center for Missing and Exploited Children

TIMOTI PICEN

POJAVIO SE DEČAK KOJI JE NESTAO PRE 8 GODINA? Iščezao je nakon što mu se majka ubila i ostavila JEZIVU PORUKU

Četrnaestogodišnjak, koji je bio prekriven modricama, rekao je prolazniku da mu je on Timoti Picen, koji je nestao u maju 2011. godine

Objavljeno:

Pojavio se tinejdžer koji tvrdi da je dečak koji je nestao pre skoro osam godina.

Četrnaestogodišnjak, koji je bio prekriven modricama, rekao je prolazniku da mu je on Timoti Picen, koji je nestao u maju 2011. godine kada je imao šest godina.

Picen je nestao iz Aurore u Ilinoisu nakon što se njegova majka ubila u motelu. Tinejdžer, koji tvrdi da je Timoti, pronađen je oko 500 milja od Nevporta, u Kentakiju i rekao strancu da su ga držali otmičari u Sinsinatiju u Ohaju, ali je uspeo da pobegne. Rekao je da je, nakon što je pobegao iz sobe, "trčao preko mosta" i naizgled prešao državnu granicu u Kentaki.

Prema CBS-u u Čikagu, žena koja je razgovarala sa dečakom rekla je da je trčao 'dva sata' i da je 'bio zarobljen sedam godina'. U zvaničnom izveštaju o ovom slučaju stoji:

- Timoti je opisao ova dva otmičara kao dva tipa muškaraca, belaca. Jedan je imao crnu kovrčavu kosu, košulju i farmerke i tetovažu paukove mreže na vratu. Drugi je bio kratkog rasta i imao je tetovažu zmije na rukama.

Policajci iz Aurore sada rade na potvrđivanju tvrdnji tinejdžera. Narednik Bil Rovli je rekao:

- Nemamo pojma da li je to Timoti Picen. Ne znamo da li je to prevara. Očigledno, svi se nadaju, ali moramo biti jako oprezni.

Policija vrši DNK testove u pokušaju da verifikuje tvrdnje dečaka. Tinejdžer je odveden u dečju bolnicu u Sinsinatiju, gde je trenutno pod nadzorom državnih službenika.

Timotijeva baka Alana Anderson rekla je za VISN-TV:

- Mi samo znamo da je 14-godišnji dečak pronađen i otišao u policiju. Ne želimo da se nadaamo dok ne saznamo nešto više. Već smo imali lažne izveštaje i lažne nade.

U maju 2011, Timotijeva majka Ejmi Fri-Pitcen ga je pokupila iz škole i odvela na trodnevni odmor, koji je uključivao put do vodenih parkova i zoološkog vrta pre nego što su se prijavili u motel.

Dva dana kasnije njeno telo je pronađeno u sobi i nije bilo traga od Timotija. Prema izveštajima u to vreme, pronađena je beleška u kojoj je rekla da je dečak na bezbednom, ali je dodala

- Nikada ga nećete naći.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/LADbible)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.