DEMONSTRANTI NAPALI TRANSRODNU OSOBU! Psovali je, lupali šamare, a jedan je izvadio polni organ i rekao: USREĆI GA!
Transrodnog momka, vukljaju, guraju, polivaju pivom, neko mu je opalio šamar, a po njenom svedočenju, jedan od prisutnih je izvadio i polni organ vičući "usreći ga!, Foto: Printscreen / Youtube

STRAŠNO!

DEMONSTRANTI NAPALI TRANSRODNU OSOBU! Psovali je, lupali šamare, a jedan je izvadio polni organ i rekao: USREĆI GA!

Stravičan napad u centru grada...

Objavljeno: 19:51h

U Parizu se pre nekoliko dana dogodio napad na transrodnu osobu u centru grada. Muškarac koji se oseća i oblači ko žena, sa imenom Žuli, izašao je iz metro stanice i naleteo na grupu demonstranata - francuski Alžirci, što se može zaključiti na osnovu zastava koje nose - koji su demonstrirali protiv Buteflike u Alžiru.

Transrodnog momka, vukljaju, guraju, polivaju pivom, neko mu je opalio šamar, a po njenom svedočenju, jedan od prisutnih je izvadio i polni organ vičući "usreći ga!"

Prema komentarima građana Pariza sa kojima smo stupili u kontakt, mejnstrim mediji su ovaj incident temeljno ignorisali, ali je počeo viralno da kruži društvenim mrežama što je dovelo do nemogućnosti daljeg ignorisanja među građanima.

Razlog igonorisanja, prema njihovim rečima, može biti tendencija Francuske da se izbegne pominjanje napadača, koji su Alžirci, odnosno muslimani, zbog sveopšte politike prihvatanja migranata u ovoj evropskoj zemlji.

Priča je danima nakon poprimila tolike dimenzije da je nesrećna devojka konačno bila pozvana na TV.

Žuli, žrtva napada, se najpre zahvalila svima koji su slali poruke podrške a zatim je nastavila - "Ljudi koji su me napali su neznalice i njihovo etničko poreklo ili religija nemaju nikakve veze sa napadom. Oni koji upiru na njihovo poreklo i religiju, su isti poput njih."

Javnost Francuske duboko je šokirana ovim napadom, i mnogi smatraju da je ovako nešto potpuno nedopustivo za jednu demokratsku zemlju kakva je Francuska.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.