POLICIJA JE JAVILA DA SE PAS ČUDNO PONAŠA, a kada se vlasnica vratila kući, shvatila je da joj je to SPASILO ŽIVOT!
Kad se vratila kući, vlasnica je videla tragove kraj vrata koje pokazuju da je pas silno pokušavao da izađe van u dvorište!, Foto: Printscreen / Youtube

neverovatno

POLICIJA JE JAVILA DA SE PAS ČUDNO PONAŠA, a kada se vlasnica vratila kući, shvatila je da joj je to SPASILO ŽIVOT!

Kad se vratila kući, vlasnica je videla tragove kraj vrata koje pokazuju da je pas silno pokušavao da izađe van u dvorište

Objavljeno:

Za pse kažu da su čovekov najbolji prijatelj, no ponekad mogu biti i puno više od toga. Ponekad spašavaju živote, ali i domove svojih porodica.

Pit bull Sadie živi s vlasnicom i njenom 4-godišnjom, ćerkom već 11 godina. Serena je psa udomila još dok je bila štene, ali se nije nadala da će joj to jednog dana spasiti život.

Serena je jednog dana dobila poziv od policije koja joj je javila da je njen pas izašao iz kuće i da se počeo čudno ponašati i neprestano lajati. Kad se vratila kući, vlasnica je videla tragove kraj vrata koje pokazuju da je pas silno pokušavao da izađe van u dvorište.

To joj je uspelo na jednim kliznim vratima, a vatrogasci su otkrili da je to spasilo ne samo nju nego možda i vlasnicu, kao i njenu ćerku, a možda i čitavu kuću.

Rekli su joj da su otkrili curenje plina koje je moglo dovesti do eksplozije. Ko zna što bi se dogodilo da Sadie nije javila komšijama, policiji i vatrogascima da u kući nešto smrdi.

BONUS VIDEO:

SVI BEŽALI PRED LUDAKOM SA SATAROM! Jedino je odvažni deda smeo da mu stane na put! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Novi ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.