SAMOHRANA MAJKA SE SVAKODNEVNO MUČILA: Njen sin je odlučio da je obraduje i ODUŠEVIO SVET! (VIDEO)
Na početku je mislio da neće uspeti u svojoj nameri, a onda je jednog dana u oglasima našao beli Chevrolet Metro koji nije bio mnogo skup, Foto: Printscreen

NEVEROVATNO!

SAMOHRANA MAJKA SE SVAKODNEVNO MUČILA: Njen sin je odlučio da je obraduje i ODUŠEVIO SVET! (VIDEO)

Na početku je mislio da neće uspeti u svojoj nameri, a onda je jednog dana u oglasima našao beli Chevrolet Metro koji nije bio mnogo skup

Objavljeno: 03.04.2019. 18:14h
  • 1

Vilijam živi sa samohranom majkom, bratom i sestrom, a kako piše “NBC” majka se mučila jer nije imala automobil. A onda je Vilijam odlučio da nešto uradi po tom pitanju, prenose “Nezavisne“.

Kada nije bio u školi, ili radio domaći, ovaj divni dečak zarađivao je koji dolar više tako što je kosio dvorišta komšijama. Uštedio je nešto novca, a na ovu sjajnu ideju je došao kada je na Youtubeu vidio kako neka druga deca, mnogo starija od njega priređuju iznenađenje svojim roditeljima kupujući im auto.

Na početku je mislio da neće uspeti u svojoj nameri, a onda je jednog dana u oglasima našao beli Chevrolet Metro koji nije bio mnogo skup. Međutim, i dalje je bio kratak za nešto novca.

Koliko je snažno želeo da iznenadi svoju majku govori sledeći potez koji je povukao – vlasnici automobila je ponudio svoj Xbox kao zamenu.

Auto je bio stvarno jeftin i pitao sam vlasnicu da li i mogao da ponudim svoj Xbox, ili da nešto uradim kako bi mi uračunala u cenu. Ona je najprije odbila, a onda se predomislila i pristala“, ispričao je Vilijam novinarima.

Nakon razgovora s vlasnicom automobila je saopštio mami dobre vesti. Nije mu poverovala pa je otišla kod žene koja je prodavala auto i uverila se u njegovu priču.

Bio je umoran od toga da me gleda kako stalno plačem. U teškim trenucima za mene uskočio je moj sin. Svi prolaze kroz teške životne momente, ali uvek može da se dogodi nešto dobro u svakoj situaciji sve dok se borite“, ispričala je Vilijamova majka Kristal Preston za “NBC-2” i dodala:

Izgubila sam se, vrištala sam od sreće. Koliko znate trinaestogodišnjaka da majci kupe automobil? Ja ne znam ni jednog, niti sam ikada čula za takav slučaj. Ne mogu da opišem osećaje. Ne postoje reči kojima bih objasnila koliko sam ponosna“.

BONUS VIDEO:

ČAMAC ZAPLOVIO ULICOM! Čovek iz petnih žila pokušava da ga zaustavi da se ne zakuca! (VIDEO)

(Espreso.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media