OVO NIJE OČEKIVALA: UPOZNALA DEČKA U KLUBU I FOTKU STAVILA NA FB, evo kakav je odgovor dobila od NJEGOVE DEVOJKE
Klub, ilustracija, Foto: Printscreen

PA HIT!

OVO NIJE OČEKIVALA: UPOZNALA DEČKA U KLUBU I FOTKU STAVILA NA FB, evo kakav je odgovor dobila od NJEGOVE DEVOJKE

Umesto Meta, koga je očekivala, na njen status javila se njegova devojka, Emili

Objavljeno:

Engleskinja je imala kratku romansu sa jednim dečkom u klubu, i fotografiju je postavila na Fejsbuk jer je želela da stupi u kontakt sa njim Pipa Mekini upoznala je Meta u jednom klubu u Engleskoj i odmah su se “našli”.

Nakon nekoliko poljubaca, Met joj je dao broj telefona, a Pipa je uspela da napravi nekoliko selfija.Kada je ujutru ustala, uzbuđenje od prethodne večeri ju je još uvek držalo, pa je selfi sebe i Meta postavila na Fejsbuk uz status da ga traži i da ako ga bilo ko poznaje, da joj se javi.Međutim, jedan komentar nije očekivala. Mnogi su joj pisali da joj Met namerno nije dao svoj broj, dok su njeni prijatelji masovno “šerovali” njen status.

Umesto Meta, koga je očekivala, na njen status javila se njegova devojka, Emili.

Nakon probitnog šoka, Emili je odmah ostavila Meta, i to preko Fejsbuka, a taj status podelilo je preko 2.000 ljudi

Pipa je uz fotografiju sebe i Meta napisala: “Upoznala sam ovog momka sinoć, predivan je, dobila sam njegov broj, ali sam ga pogrešno zapisala. Mnogo bih volela da ga vidim opet. On je iz Vitenšejva i zove se Met. Pomoć”, piše u statusu.

Nakon što je jedna od prijateljica Metove devojke Emili, tagovala nju u komentaru, Pipa je videla njenu kaver fotografiju i to sa Metom. Brzo je sabrala dva i dva.

“Ne mogu da verujem šta se dogodilo. Trebalo je da prestpostavim šta se desilo. Nije moja krivica, rekao mi je da nema devojku”, opravdavala se Pipa.

Met je nakon što ga je devojka ostavila preko Fejsbuka, postavio status u kome navodi da je sve veliki cirkus i da mu je Pipa podmetnula.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.