OVA BAKA (57) SPAVA ISKLJUČIVO SA MLAĐIM MUŠKARCIMA: Trenutno se viđa sa trojicom, a tvrdi da ih je bilo preko 200!
Gejnor Evans voli mlađe, Foto: Twitter printscreen

kuguarka

OVA BAKA (57) SPAVA ISKLJUČIVO SA MLAĐIM MUŠKARCIMA: Trenutno se viđa sa trojicom, a tvrdi da ih je bilo preko 200!

Gejnor kaže kako njena ličnost ne odgovara starijim muškarcima, pa je više zainteresovana za ulogu ljubavnice nego domaćice

Objavljeno:

Gejnor Evans ima skoro 60 godina, ali se oseća se upola mlađe.

- Mlađi muškarci bolji su u krevetu, a izlazim samo s mlađima od 30 godina, oni me čine mladom - kaže Gejnor.

Nju ne brine to što će drugi o njoj pričati i nikome ne planira da se izvinjava zbog svojih izbora i stila života. Želja za seksom joj nikada nije oslabila, a trenutno se nalazi sa trojicom muškaraca istovremeno.

Gejnor kaže kako njena ličnost ne odgovara starijim muškarcima, pa je više zainteresovana za ulogu ljubavnice nego domaćice.

Inače, Gejnor je autorka i poslovna žena iz Enfilda u Londonu. Ona je i majka četvoro dece, koji su joj podrška bez obzira na to što su njeni partneri mlađi od njih.

Pokušala se uklopiti i prvi put se udala sa 18 godina, ali nakon što ni nakon drugog braka nije mogla prihvatiti bračni život, 2010. godine okrenula se mlađim muškarcima i sada uživa u tome. Bilo joj je teško da se privikne na samački život u četrdesetim godinama, ali uz pomoć njene dve ćerke počela je da izlazi i osećala se bolje.

Kako je izlazila tako je počela da primećuje da dobija puno muške pažnje. Gejnor je prvo pomislila da su samo pristojni, ali je ubrzo shvatila da su zainteresovani za nešto više. Njeni prvi mlađi muškarac imao je 23 godine, što joj je samo dalo vetar u leđa da se nastavi viđati sa mlađima od sebe.

Nakon odličnih iskustava s mlađim muškarcima, odlučila se pridružiti web stranici toyboywarehouse.com gde upoznaje mlađe muškarce koji su zainteresovani za starije dame. Do sada nije imala loših iskustava u seksu s mlađima. Tvrdi da je to zbog toga što su starije žene samopouzdanije pa je time i hemija među partnerima na zavidnom nivou.

- Ali nije sve samo u seksu, u ovakvom odnosu bitni su osećaji, prisnost i razgovor - kaže Gejnor.

Viđa se s više muškaraca odjednom i bilo bi nerealno tražiti od njih da ona njima bude ekskluzivna. Tvrdi da je muškarcu prirodnije 'širiti svoje seme', nego biti veran. Na sve negativne komentare žena o njenom načinu života, ona samo jednostavno kaže da su ljubomorne, piše The Sun.

- Moj život daleko je radosniji i uzbudljiviji nego ikad pre - zaključila je Gejnor.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.