STUDENTKINJA JE POSLEDNJI PUT VIĐENA KAKO POZIVA UBER: 14 sati kasnije, policija je pronašla UŽAS
Poslednji put je viđena na ulici, Foto: Colombia police department

tuga

STUDENTKINJA JE POSLEDNJI PUT VIĐENA KAKO POZIVA UBER: 14 sati kasnije, policija je pronašla UŽAS

Policija je dobila najgore vesti

Objavljeno:

Samatna Džozefson (24) odlučila je da pozove Uber nakon što se rastala sa prijateljima u 2 časa ujutru u Kolumbiji u Južnoj Karolini.

Studentkinja je zatim ušla u crnu Ševi Impalu, za koju je mislila da je njena Uber vožnja. 14 sati kasnije, njeno telo je pronađeno oko 150 kilometara od Kolumbije.

- Ono što sada znamo je da je ona, u stvari, pozvala Uberovu vožnju i čekala da dođe Uberova vožnja. Mi verujemo da je ona jednostavno pogrešno ušla u ovaj automobil misleći da je to Uber - izjavio je šerif Holbruk na konferenciji za štampu.

U vezi sa njenom smrću sada je uhapšen Natanijel Dejvid Roland (24) koji se nalazi u zatvoru. On već ima dosije, jer je ranije uhvaćen u posedu marihuane.

Osumnjičeni
Osumnjičeni foto: Colombia police department

Policija je tražila automobil u koji je Samanta ušla oko tri sata ujutro. Jedan policajac je video Impalu i zaustavio vozilo, rekao je Holbrook. Kada je zatražio od vozača da izađe iz automobila, on je potrčao, ali je brzo uhvaćen, rekao je šerif.

Istražitelji su pretražili Impalu. Krv pronađena na suvozačkoj strani automobila i u prtljažniku, a poklapa se sa Samantinom,, a njen mobilni telefon pronađen je u putničkom prostoru.

Istražitelji su takođe pronašli kontejner sa tečnim izbeljivačem,maramicama i sredstvom za čišćenje prozora u vozilu, rekao je šerif. Holbruk je takođe rekao da su sigurnosne brave za decu u Impali bile aktivirane, što bi otežalo bilo kome da otvori zadnja vrata iznutra.

Samantin otac, Seimur Džosefson iz Nju Džersija, potvrdio je smrt svoje ćerke u subotu na Fejsbuku.

- Sa ogromnom tugom i slomljenim srcem objavljujem ovo! Nedostajaće mi, i volim svoju devojcicu do kraja zivota. Teško je ovo napisati i objaviti, ali volim je svim srcem. Mogao bih da nastavim da pišem o njoj, ali to me ubija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.