DEČAK JE IZAŠAO IZ ŠKOLSKOG AUTOBUSA I POTRČAO PRAVO POD KAMION: Vozačeva reakcija ostaviće vas bez daha! (VIDEO)
O snimci se ne zna gotovo ništa osim činjenice da je snimljena negde u Norveškoj!, Foto: Printscreen

STRAŠNO!

DEČAK JE IZAŠAO IZ ŠKOLSKOG AUTOBUSA I POTRČAO PRAVO POD KAMION: Vozačeva reakcija ostaviće vas bez daha! (VIDEO)

O snimci se ne zna gotovo ništa osim činjenice da je snimljena negde u Norveškoj

Objavljeno:

Saobraćaj je potencijalno opasan za sve svoje učesnike, a među najugroženijima su svakako deca. Zašto je to tako sigurno vam ne moramo objašnjavati, ali ova će snimka ipak ‘otrezniti’ mnoge.

Norvežanin i vozač kamiona na YouTubeu je objavio snimku neverovatne reakcije svojeg kolege koji je naišao iz suprotnog smera i ‘suočio’ se sa školarcem koji mu je ‘izleteo’ pred kamion nakon što je s prijateljima izašao iz školskog autobusa.

O snimci se ne zna gotovo ništa osim činjenice da je snimljena negde u Norveškoj. Video je u samo nekoliko dana videlo više od 800 hiljada ljudi, a verujemo da su većina toga roditelji koji su snimku pokazali svojoj deci.

Brojni komentatori na YouTubeu i Redditu ukazali su da je, uz brzu reakciju vozača, u ovoj situaciji još bitnija bila neverovatna tehnologija kočenja koju Volvo ugrađuje u svoje kamione i s kojom se jako ponose.

Ali, da ne dužimo. Pogledajte video, a onda ga pokažite deci, prijateljima i drugim roditeljima i naučite najmlađe da se ulica prelazi na pešačkom prelazu. Koliko god fantastične bile, nemojte dopustiti da život vašeg deteta zavisi o nečijim kočnicama.

BONUS VIDEO:

ZA NJEGA JE PRANJE PROZORA UMETNOST! Sa kakvom lakoćom i uživanjem ovaj čovek to radi, ma prosto neverovatno! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.