POKUŠALI SU DA OPLJAČKAJU ČETVORO STUDENATA, ALI NISU OČEKIVALI OTPOR: Usledio je okršaj KAO IZ FILMOVA (VIDEO)
Snimak okršaja, Foto: Facebook printscreen

nisu se dali

POKUŠALI SU DA OPLJAČKAJU ČETVORO STUDENATA, ALI NISU OČEKIVALI OTPOR: Usledio je okršaj KAO IZ FILMOVA (VIDEO)

Iako u strahu za svoje živote, žrtve su zgrabile napadača

Objavljeno:

Naoružani razbojnici odgrizli su malo preveliki zalogaj kad su na benzinskoj stanici u SAD-u pokušali da napadni četvoricu studenata.

Kancelarija šerifa u Brovardu (Florida) objavio je snimak događaja od 24. marta, na kojem se može videti kako je pokušaj pljačke završio okršajem.

Kako je objavila šerifova kancelarija, reagovali su na dojavu o pljački oko 3.35 sati ujutro, a na mestu događaja našli su četvoricu studenata koji su rekli kako im je, dok su punili automobil gorivom, prišao muškarac sa srebrnim pištoljem, uperio ga u njih i rekao:

- Dajte mi sve što imate!

Iako u strahu za svoje živote, žrtve su zgrabile napadača i bacile ga na tlo. Dok su se rvali, prišao je drugi osumnjičeni, koji je posle identifikovan ao Kevin Kampbel, i koji je počeo da gura žrtve sa svog kompanjona.

Tokom okršaja pištolj je pao na tlo, a jedan od napadnutih uzeo ga je i uperio u napadače koji su potom zbrisali u crnoj Hjundai Sonati. Srećom, žrtve su upamtile registraciju.

Policajci su stoga oko 4.15 stigli do vlasnikove adrese, gde su zatekli Kampbela koji je pobegao, ali je pronađen dok se skrivao u grmlju.

Naoružani napadač još je uvek u begu i policija traga za njim. Pištolj, srebrni 9-milimetarski Taurus, ukraden je 2017. tokom provale u vozilo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.