DOŽIVEO JE SVOJ NAJGORI KOŠMAR: Vatrogasac došao na poprište nesreće i shvatio da su ONI ŽRTVE POŽARA! (FOTO)
Aron je dobio poziv u kome mu je rečeno da se automobil sudario sa kamionetom na jednoj ulici u Teksasu!, Foto: Printscreen

JEZIVO!

DOŽIVEO JE SVOJ NAJGORI KOŠMAR: Vatrogasac došao na poprište nesreće i shvatio da su ONI ŽRTVE POŽARA! (FOTO)

Aron je dobio poziv u kome mu je rečeno da se automobil sudario sa kamionetom na jednoj ulici u Teksasu

Objavljeno:

Aron VanRajper je plemenit čovek. Toliko plemenit da bi za vas stavio ruku u vatru i ne bi očekivao ni dinar zauzvrat. On je vatrogasac volonter, a u subotu je primio poziv da intervenište u saobraćajnoj nesreći. Nije ni sanjao da su na ivici života i smrti – njegovi najmiliji.

Aron je dobio poziv u kome mu je rečeno da se automobil sudario sa kamionetom na jednoj ulici u Teksasu. Kada je stigao na poprište tragedije obistinila mu se najgora noćna mora – u kršu i olupini vozila video je svoju suprugu i sedmogodišnjeg sina.

foto: Printscreen

To je moja porodica. Moja žena leži na zemlji. Ne znam kako su preživeli, auto je uništen“, rekao je Aron. Bili su živi, ali jedva.

Njegova žena Amber (28) od siline udara izbačena je iz vozila, njegov sedmogodišnji sin Džonatan bio je priklješten u automobilu. Hitno su helikopterom prebačeni u bolnicu u Hjustonu, dečak je operisan zbog višestrukih preloma a žena je odvedena na operaciju. Trajala je devet sati.

Doktorima je kao odgovor na pitanje pokazala podignut palac, to je bio prvi put da je pokazala da je svesna“, kaže Aron i otkriva dirljiv detalj.

foto: Printscreen

Prošaputala mi je ‘volim te“, napisao je Aron u emotivnom postu na Fejsbuku:

Moja draga tvrdoglava žena je pola sata pre plana doktora sama izvadila cev za disanje. Doktori nisu bili srećni ali ona sada diše sama. Ima još jedan ugrušak krvi koji moramo da sredimo. Hvala vam, hvala svima na ogromnoj podršci. Hvala mojoj braći i sestrama vatrogascima koji su poslali podršku iz cele zemlje. Amber će mi verovatno isprašiti zadnjicu ali podeliću sa vama ovu fotografiju.

foto: Printscreen

Danas mi je prošaputala da me voli, presrećan sam“ otkrio je vatrogasac koji je otvorio posebnu stranicu za donacije jer porodica nema dovoljno novca za troškove lečenja.

BONUS VIDEO:

KAMION SA NATOVARENIM AUTOMOBILIMA ZAKAČIO PASARELU! Vozači se spasavali od gvožđurije koja leti po putu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.