BILA JE SAMA U AUTOBUSU KADA JE VOZAČ STAO: Pogledao je u RETROVIZOR, a ono što je usledilo ostavilo je bez teksta!
Automobil, ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

AUUU!

BILA JE SAMA U AUTOBUSU KADA JE VOZAČ STAO: Pogledao je u RETROVIZOR, a ono što je usledilo ostavilo je bez teksta!

Oduševio je njegov postupak

Objavljeno: 26.03.2019. 16:01h
  • 4

Većina žena se plaši da putuje noćnim prevozom, naročito ako su same i u autobusunema previše ljudi. Često se dešava da vozači ili kondukteri noćnih prevoza napadnu devojke ili žene i iako nisu svi isti, zbog ovih slučajeva često mislimo da ipak jesu.

Šna Kamal (19) vraćala se sama s posla noćnim autobusom. Njena kuća je bila na poslednjoj stanici, a na pretposlednjoj su svi preostali putnici izašli napolje, osim nje. Kada je shvatila da je sama s vozačem u autobusu, osetila je strah koji je postao još veći kada je primetila da autobus stoji a vozač je posmatra u retrovizoru.

Međutim, ono što je vozač uradio, sve je ostavilo bez teksta. Naime, Šna je pitala vozača zašto ne kreću, a on je rekao da želi da se uveri da se ništa neće dogoditi ženi koja je upravo izašla iz autobusa. Devojka je bila oduševljena, a to je podelila i na društevnoj mreži Fejsbuk.

U statusu piše:

Mislim da sam upravo upoznala najboljeg vozača autobusa na svetu! Kada su iz autobusa izašli jedna žena i grupa mladića, ostala sam sama s njim. Stajali smo u mestu, a ja sam ga pitala zašto ne kreće. Rekao je da želi da se uveri da se ništa neće dogoditi ženi koja je izašla. I upravo je to i uradio. Sačekao je da uđe u kuću, a grupa momaka je otišla na suprotnu stranu. Kasnije je stao bliže mojoj kući, jer je bio mrak. Nema bolje osobe od njega. Hvala vozaču s linije 753 na brižnosti.“

Bonus video:

(Espreso.rs/ BKTVNews)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media