STARICU (78) JE ŠUTIRAO U GLAVU U PREVOZU! Reakcija ostalih putnika bila je SRAMOTNA (VIDEO)
Jezivi snimak prebijanja, Foto: Youtube printscreen

užas u njujorku

STARICU (78) JE ŠUTIRAO U GLAVU U PREVOZU! Reakcija ostalih putnika bila je SRAMOTNA (VIDEO)

Žena stara 78 godina ostavljena je u metrou sa povredama, otokom i posekotinama na licu dok je napadač pobegao iz voza

Objavljeno:

Snimak prebijanja starice u metrou postao je virilan na društvenim mrežama, a pored brutalnog nasilja javnost je šokirana reakcijom drugih putnika koji su snimali događaj.

Žena stara 78 godina ostavljena je u metrou sa povredama, otokom i posekotinama na licu dok je napadač pobegao iz voza. Incident se dogodio na stanici u Bronksu, u Njuorku.

Policija traga za afro-amerikancem starim oko 40 godina i pozvali su građane da ih obaveste ukoliko poznaju čoveka sa slike.

Napadač je na sebi nosio crnu jaknu, crnu kapu i dug šal, kao i naočare što je otežalo lokalnoj policiji njegovu identifikaciju.

Na uznemirujućem video snimku, se pored pojedinca koji ga je snimao, može videti i druga osoba sa mobilnim telefonom koja prilazi da bi nasilje snimila izbliza, ali niko nije prišao da zaštiti ženu.

Načelnik policije u Njujorku Dermont Šea rekao je:

- Policija traga za osobom zbog užasnog napada na stariju ženu, na vozu broj 2. Napad je počinjen 10 marta 2019 u 3:10 minuta na stanici u Bronksu.

Policija je objavila snimak javnosti dve nedelje nakon napada jer je bila u nemogućnosti da otkrije identitet afro-amerikanca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.