TREBA DA SE ČUVATE ZA NEKOG POSEBNOG: Ona je VEGANKA, ima 32 godine i rešila je da uđe NEVINA u brak, a evo i zašto
Kristina Kariljo Burkam želi nevina u brak, Foto: Printscreen In

IMA SVOJE RAZLOGE

TREBA DA SE ČUVATE ZA NEKOG POSEBNOG: Ona je VEGANKA, ima 32 godine i rešila je da uđe NEVINA u brak, a evo i zašto

Ona ima preko milion pratilaca

Objavljeno:

Zgodna, mišićava i zategnuta Jutjub zvezda Kristina Kariljo Burkam otkrila je zašto je rešila da svoju nevinost sačuva za brak.

Poznata blogerka zabavlja se sa dečkom Kešom već godinu i po dana, ali je sačuvala svoju čednost. Tvrdi da nije frigidna i da je privlači seks kao i sve ostale.

Ona ima preko milion pratilaca, a objavljivanjem videa sa Balija u kome objašnjava svoju odluku otkrila je da svako može da ima intimnu vezu koja se neće zasnivati na seksu.

Odrasla je u ortodoksnoj porodici pa je naučila da uvek postupa ispravno. Ona želi da sačuva nevinost za brak jer je to u njenoj tradiciji normalno. Želi da podrži sve koji osećaju pritisak društva u kome se propagira seks u mlađim godinama. Ona insistira da prvi put treba da se desi onda kada je devojka u potpunosti spremna na to.

U potrazi je za dubokom emotivnom povezanošću sa čovekom koji će joj biti prvi. Poslednjih 13 godina jede samo voće i povrće i kaže da joj takva ishrana dozvoljabva da vodi potpuno čist život. Ona je imala dosta momaka, ali nije želela da ima seks sa njima dok ne bude spremna. Verena je za Keša koji je takođe postao vegetarijanac kada ju je upoznao.

- Intimni život je nešto lično i nešto što treba negovati. Treba da ležete u krevet i budite se pored nekog posebnog jer je život previše kratak da biste ga trošili na loše veze i prazne ljude, poručuje ona.

Bonus video

KAKAV SI TI OTAC, SRAMOTA JEDNA! Iznerviraćete se kad vidite šta ovaj čovek radi svom sinčiću, sve to snima i još objavljuje preko društvenih mreža!

(Espreso.co.rs/ bigpicture.ru)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.