ANJA IZ KANADE DAJE LUKSUZNU VILU ONOME KO URADI OVO: Ima samo jedan uslov za takmičenje! (VIDEO)
Anja prodaje vilu, Foto: Youtube printscreen

zanimljiva ponuda

ANJA IZ KANADE DAJE LUKSUZNU VILU ONOME KO URADI OVO: Ima samo jedan uslov za takmičenje! (VIDEO)

Vila vredi 1.7 miliona dolara

Objavljeno:

Anja Vagner, stanovnica kanadskog grada Milarvil, nakon što je pretrpela povredu leđa zbog poteškoća u selidbi, više nije u stanju da održava svoju luksuznu kuću i imovinu, pa je odlučila da ih proda po ceni od 1,7 miliona dolara.

Ali za imovinu i kuću nije bilo zainteresovanih po toj ceni, pa je smanjila cenu. A onda nije bilo nikoga da je kupi, pa se setila šta da radi. Odlučila je da organizuje nagradnu igru i da kuću preda onom koji će poslati najupečatljivije pismo.

Da biste učestvovali u takmičenju, treba da uplatite 25 dolara, a ona se nada da će imati dovoljan broj igrača u pobedničkoj utakmici, kako bi zaradila što više novca jer želi prodati kuću.

Pobednik u igri „Napiši pismo“ biće izabran samo ako se dostigne iznos od 1,7 miliona USD. Ako se to dogodi, svi učesnici će dobiti novac nazad.

Pismo treba da ima najviše 350 znakova i može se poslati na mejl ili poštom sa uplatom od 25 USD. Takmičenje je sada otvoreno do 5. aprila, ali je moguće da će Vagner produžiti rok, u zavisnosti od interesa.

500 pisama će ući u finale, a onda će nezavisne sudije izabrati pobednika. Učesnici moraju biti stariji od 18 godina, a samo jedna osoba može da se takmiči iz jednog domaćinstva. Članovi njene porodice i prijatelji ne smeju biti prijavljeni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.