TE NOĆI SAM POČELA DA MRZIM MUŽA: Kada sam u kuhinji ugledala NJIH, sve se pretvorilo u UŽAS! (FOTO)
Foto: Društvene mreže

neverovatno

TE NOĆI SAM POČELA DA MRZIM MUŽA: Kada sam u kuhinji ugledala NJIH, sve se pretvorilo u UŽAS! (FOTO)

Ispred sebe je u odrazu prozora ova 17-godišnjakinja videla trojicu muškarca kako se kriju iza velikog frižidera...

Objavljeno: 18:27h

Dok je Skarlet virila kroz vrata od kuhinje, zastalo joj je srce.

Ispred sebe je u odrazu prozora ova 17-godišnjakinja videla trojicu muškarca kako se kriju iza velikog frižidera. Telo joj se oduzelo od užasa...

A samo par minuta pre toga bila je ušuškana na kauču gledajući TV sa majkom Prijom u njihovom domu u Češiru. Otac Robert bio je na poslovnom putu.

Odjednom je mačka počela da divlja a pas da zavija.

"Otišla sam do kuhinje da vidim o čemu se radi. I onda sam videla tu trojicu muškaraca i počela da vrištim" - priseća se Skarlet.

Bio je to, ispostavilo se, početak četvoročasovnog pakla u kome su majka i ćerka okamenjene od užasa bile vezane, vezanih očiju i davljene, dok su im neznanci u fantomkama pretraživali i pljačkali kuću.

Skarlet je odvučena u drugu sobu, ubeđena da će je tamo silovati, dok su joj u susednoj sobi majku gušili dok je ona molila da joj ostave ćerku na miru.

"Mislila sam samo na Skarlet. Preklinjala sam ih da nju poštede. Užasavala me je pomisao da će joj nauditi i možda čak i ubiti - seća se Prija (54).

Na svu sreću, obe su ostale žive, ali i olakšane za desetine hiljada dolara u nameštaju, nakitu i sličnim stvarima. Usledili su dugi razgovori sa policijom. U toku jednog od njih, dugog tri sata, jedna stvar je sinula Priji.

"Upalila mi se lampica i pomislila sam "Gospode. To je ona. Mora da je to bila ona" - kaže Prija.

A "ONA" je bivša ljubavnica njenog supruga, Karina Solovej. Tri godine se Prija pravila da ne zna za Robertovu vezu sa 59-godišnjom poslovnom ženom iz Rusije.

Sada, tri godine nakon što se afera završila, Karina je i dalje tražila osvetu. I pronašla je najgori mogući način - unajmila je tim muškaraca da unište dom njenog bivšeg ljubavnika.

To se desilo šestog oktobra prošle godine, a Skarlet i Prija i dalje nisu došle sebi. Rešile su da o svemu progovore sa novinarima kojima je ovaj slučaj bio više nego interesantan. One su rado pričale, dok je Robert, prepričavaju novinari, samo poslužio čaj i kolače i povukao se.

"Mislim da će biti lakše bez mog prisustva"- promumlao je i napustio sobu. Spolja, odnos Roberta, Prije i Skarlet deluje skladno, ali čim se provede malo vremena sa njima, vidi se velika ogorčenost.

"Jako se trudim da sve bude kao pre, da nam porodica zaceli. Ali mnogo je mržnje prema njemu u meni. Zbog njega smo prošle pakao" - kaže Prija, dodajući da je ponižena i da mužu ne može da oprosti što se više ne oseća sigurnom u sopstvenom domu. Boji se da mu nikada neće oprostiti.

Do pre sedam godina je porodica Mekendriks imala savršen život. Prija i Robert venčali su se 1991. godine i preuzeli posao sa odećom od Robertovog oca. Sjajno im je išlo, svo troje dece su upisali u privatne škole. To su Ela (23) koja danas ima svoj biznis vezan za nutricionizam, Robi (20) koji studira ekonomiju i Skarlet, odličnu učenicu koja će se takođe baviti ekonomijom.

- Imali smo sve - luksuzna kola, vilu, preskupa putovanja. Svakog jutra sam se budila preplavljena osećajem zahvalnosti za tako divan život - kaže Prija. U narednih nekoliko godina je Robert uvidio priliku za širenje posla u Africi, pa je često boravio tamo. Prija kaže da nikada nije imala razloga da sumnja u njegovu vernost, ali onda je 2010. godine u njegov život ušla Karina Solovej koju je upoznao u ruskoj ambasadi u Londonu.

Karina je vodila firmu koja se bavila privatnim zdravstvenim osiguranjem za bogate Ruse. Robert danas, naravno, nerado govori o njoj.

- Da, bila mi je impresivna, ali ne bih o njoj. Mislim da je moja porodica ionako dosta propatila, zar ne? Činjenice su da smo oboje bili u braku i da smo počeli aferu. Nisam ponosan na to - osećam se kao pacov, ali takve stvari se dešavaju - kaže Robert novinarima. Karinu ne pominje imenom već je zove "Ruskinja".

Godinama je Robert vodio dvostruki život. Polovinu sedmice provodio bi sa "Ruskinjom", vikende sa Prijom. I ko zna koliko bi to trajalo da nije došao porodični odmor 2013. godine na Ibici, kada je najstarija kćerka videla poruke na očevom telefonu od ljubavnice.

"Sedili smo za stolom a onda je ona pitala Roberta kome to u porukama šalje poljupce. Robert se zbunio i rekao "nikom". Tog momenta mi je sve bilo jasno - seća se Prija. Kasnije je saznala da je muž vara tri godine, i da Karina redovno putuje sa njim u Afriku. Pribojavala se neke mlade, zanosne sponzoruše, a onda shvatila da je ljubavnica njenog muža četiri godine starija od nje same.

"Ne znam da li mi je to bilo otežavajuća ili olakšavajuća okolnost. Sećam se da, baš dok smo pričali o tome, Robertu je stigla poruka od nje. Pisalo je: "Govori sebi stalno: Ja volim Karinu". Mislila sam da ću da puknem - kaže Prija, dodajući da je želela da po svaku cenu sačuva brak. A onda je klupko počelo da se dodatno razmotava - Robert je u Africi ušao i u ilegalne poslove, i od Karine pozajmio 350.000 funti. Do oktovra 2013. godine, kada je afera okončana, Karina je zahtevala da joj Robert vrati novac i to sa debelom kamatom - tražila mu je milion funti. Zvala ga je i danju i noću i pretila. On i Prija su pokušali da se sa njom dogovore da joj vraćaju u ratama, a onda se Prija i sastala sa Karinom.

"Otišle smo na kafu gde sam je uveravala da ćemo joj sve vratiti, ali u ratama" - kaže Prija.

Finansijske poteškoće bile su sve veće, tu je bilo i ogorčenje zbog prevare i laži, ali Prija je istrajala. Međutim, Karini sve to nije bilo dovoljno brzo, i tako se desila ta strašna noć.

"Ne radi se o materijalnom. Radi se o tome da nam je ta žena uništila živote. Kakva osoba moraš da budeš da to prirediš bilo kome? - pita se Prija.

Dva meseca posle te pljačke, Karina je uhapšena - policija je pratila njene aktivnosti i videla da preko IBeja prodaje stvari koje su ljudi u fantomkama odneli iz kuće. Uhapšeni su i muškarci pod fantomkama. Na suđenju Karina nije pokazala ni mrvu kajanja, prenosi "Žena.blic".

"Samo je piljila u mene i to zgađeno" - kaže Prija.

Robert kaže da mu čak ni to što je osuđena ništa ne znači.

"Sve bih dao da je nikada nisam upoznao, ali sada je kasno za to. Upropastila mi je porodicu - kaže Robert. I u pravu je, jer Prija je nedavno shvatila da to mužu ne može da oprosti, i podnela je zahtev za razvod. Trenutno i dalje žive zajedno, ali u odvojenim sobama.

"Znam da Robert nije mislio da će sve otići tako daleko, ali ne mogu da ga ne krivim za sve. A što sam starija, sve mi je teže da ga gledam znajući šta mi je uradio - zaključuje na kraju Prija.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.