MLADI MILIONER (26) NUDI POSAO IZ SNOVA I ODLIČNU PLATU: Potrebno je samo da ispunite OVA TRI USLOVA! (FOTO)
Navodno, on zarađuje oko 70.000 evra mesečno, a spreman je da novom radniku plaća 52.000 (godišnje) da putuje i odseda s njim u luksuznim hotelima u raznim gradovima velikih država!, Foto: Printscreen / Instagram

MOŽETE LI DA VERUJETE!?

MLADI MILIONER (26) NUDI POSAO IZ SNOVA I ODLIČNU PLATU: Potrebno je samo da ispunite OVA TRI USLOVA! (FOTO)

Navodno, on zarađuje oko 70.000 evra mesečno, a spreman je da novom radniku plaća 52.000 (godišnje) da putuje i odseda s njim u luksuznim hotelima u raznim gradovima velikih država

Objavljeno:

Mladi biznismen Metju Lepre (26) traži asistenta koji će sa njim putovati po svetu i pomagati mu u poslu.

Navodno, on zarađuje oko 70.000 evra mesečno, a spreman je da novom radniku plaća 52.000 (godišnje) da putuje i odseda s njim u luksuznim hotelima u raznim gradovima velikih država.

Asistent će morati sa njim da putuje po SAD, Japanu, Dubaiju i Australiji gde Metju drži predavanja privatnim kompanijama o onlajn poslovanju.

Osim što će prisustvovati svim njegovim poslovnim sastancima, zaposleni će takođe morati da radi na promociji njegovog posla i profila.

"Plata svakako zavisi od prethodnog iskustva, kao i od njegovih veština. Zdravstveno osiguranje je takođe plaćeno. Često putujem zbog posla i uživam u ovom načinu života, želeo bih nekome da pružim priliku da u svemu ovome uživa sa mnom", kazao je Metju.

Od budućeg asistenta traži validan pasoš, dobre kompjuterske veštine i da bude spreman da radi više stvari odjednom.

Inače, Metju je od fakulteta odustao kada je imao 23 godine pa je sam započeo svoj biznis i sada na računu ima milione. On od svojih potencijalnih kandidata traži da snime video u kojem će se predstaviti i da mu ga pošalju u prijavi za posao.

BONUS VIDEO:

OGROMNI BIZON PREPREČIO PUT! Sada ova grdosija određuje saobraćajna pravila! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.