Oćeš u raj? Bani u Dubai! (FOTO)

PLUTAJUĆI SAN

Oćeš u raj? Bani u Dubai! (FOTO)

U ovim luksuznim apartmanima moći ćete da se brčkate među ribicama... ali bukvalno!
Objavljeno:

Veliki je broj pojedinaca koji bi da pobegnu od gradske vreve i problema, u neko prirodno okruženje. Kapetan Nemo bi bio ponosan: Seče more kao sablja! Izgleda da nekima očigledno nije dovoljno da odu na izlet, pa čak ni da izgrade kuću u prirodi, sudeći po vesti koja stiže iz Dubaija.

Thoe
Podvodni hotel? Super zvuči, ali to već postoji. U pitanju je nešto što bismo nazvali "Splavila", s obzirom da je nešto između splava i luksuzne vile.
Thoe
Klajndinst grupa dobila je 2015. dozvolu da pokrene projekat "Morski konjić", izgradnje plutajućih apartmana, njih 42.
Thoe
"Konjić" je zapravo trospratna luksuzna vila, otporna na vodu, što je i logično s obzirom da na njoj pluta. Jedan sprat nalazi se ispod nivoa vode, dok su gornji sprat i galerija iznad površine.
Thoe
Svaki deo zasebno će moći da se pomera poput Lego kockice, ukoliko vlasnik smatra da mu je privatnost ili prosto želi drugačiji raspored. Površina svakog dela iznosi oko 150 kvadrata.
Thoe
Najlepši deo upravo je onaj koji se nalazi pod vodom, gde se nalaze spavaća soba, kupatilo, iz kojih imate direktan "prenos" života mora.
Thoe
6 svetskih hotela kakve nikad niste videli. A verovatno ni nećete (FOTO) Na ovaj način, osetićete se kao da živite u akvarijumu... Dok vas gledaju ribice. Luksuz? Videćemo koliki, pošto cena tek treba da bude određena. (Espreso.co.rs / Elite Readers)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.