LEPA MANEKENKA ZAVRŠILA U PAKISTANSKOM ZATVORU: U njenom koferu pronašli su ROBU zbog koje je osuđena na 8 godina
Tereza Hluskova, Foto: Facebook printscreen

užasna sudbina

LEPA MANEKENKA ZAVRŠILA U PAKISTANSKOM ZATVORU: U njenom koferu pronašli su ROBU zbog koje je osuđena na 8 godina

Čehinja je uhapšena u januaru 2018. godine na aerodromu Lahore

Objavljeno: 15:28h

Češka manekenka Tereza Hluskova (22) slomila se pred kamerama nakon što je u Pakistanu osuđena na osam godina zatvora zbog pokušaja krijumčarenja 8,5 kilograma heroina vrednog 1,15 miliona evra.

U suzama je odgovarala na pitanja novinara u Lahoreu, gde je donesena presuda.

Čehinja je uhapšena u januaru 2018. godine na aerodromu Lahore. Uhvatili su je pre ukrcavanja u avion za Irsku, a trebalo je presedne i u Dubaiju.

Hluskova je prilikom hapšenja ali i kasnije, istražiteljima tvrdila da je došla u Pakistan da radi kao manekenka, ali joj je neko podmetnuo narkotike u kofer. Njen advokat Sardar Asghar Dogar rekao je da će se žaliti na odluku. Kažnjena je takođe sa 700 evra kazne.

Tereza Hluskova zaustavljena je na aerodromu sa drogom vrhunskog kvaliteta skrivenoj u kipićima u njenom koferu. Priča je dobila snažan medijski odjek jer se Tereza Hluskova nasmešena fotografisala s pakistanskim istražiteljima kada je uhapšena.

Uhapšena su i dva muškarca vezano za krijumčarenje droge, a njihove je kontakte policija pronašla u njenom telefonu. Objavljen je i video pakistanskih carinika kako kopaju po njenom koferu i otkrivaju drogu dok ih ona gleda.

- Dali su mi tri kipića ili tako nešto. Rekli su da su to pokloni, nisam znala da se unutra nešto krije - rekla je tada.

U novembru prošle godine, Nikolai Simeonov Ivanov je dobio trogodišnju zatvorsku kaznu nakon jer je pretio terorističkim napadima u Pakistanu, ukoliko češka manekenka ne bude puštena na slobodu.

Bugarski je državljanin, naime, slao preteće mejlove i poruke jednome portalu u Paksitanu, ali kasnije je priznao da nije znao da bi mogaoda ima posledice zbog toga.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.