MOŽETE KUPITI PRELEPU KUĆU U ITALIJI ZA SAMO 66 DOLARA! Britanac je smislio neverovatnu akciju (VIDEO)
Kuća koja se prodaje, Foto: Facebook printscreen

nagradna igra

MOŽETE KUPITI PRELEPU KUĆU U ITALIJI ZA SAMO 66 DOLARA! Britanac je smislio neverovatnu akciju (VIDEO)

Vrednost njegove vile inače se procenjuje na 282 hiljade dolara

Objavljeno:

Vreme za kupovinu nekretnina u Italiji nikada nije bilo bolje te se čini da ih Italijani u poslednje vreme dele besplatno.

Kreativni Britanac Abot je odlučio da proda svoju kuću na interesantan način, a njena trenutna cena iznosi samo 66 dolara.

Vrednost njegove vile inače se procenjuje na 282 hiljade dolara, a on je od prodaje napravio lutriju te je napravio 6.000 listića. Da bi igra uspela, mora prodati preko 4.000 listića, a on je do sada prodao preko 3.000.

- Probali smo prodati kuću na normalan način, koristili smo agente za prodaju i trudili se na razne načine ali tržište jednostavno nije dovoljno plodno za taj način prodaje. Zbog toga smo odlučili da od svega napravimo takmičenje u kojem će jedan uspešni dobitnik odneti ključeve ove prelepe kućice u Italiji -rekao je Abot.

Ova vila se nalazi u Abruzu, a potencijalne kupce će oduševiti njen šarmantni dekor. U kući se nalazi i kameno stepenište, sunčana terasa i neverovatno kupatilo u kojem plafon izgleda kao pećina.

Vlasnici kuće su dali sve od sebe da igra postane što popularnija, te su čak napravili stranicu na internetu i pričali o akciji u mnogim intervjuima. Žele biti što transparentniji, a čak su osmislili i nagrade za drugo i treće mesto. Drugo mesto sa sobom nosi novčanu nagradu od 13,270 dolara, dok će treće mesto dobiti korpu punu hrane i vina iz Abruza.

Takmičenje traje do 30. septembra ove godine, a izvlačenje dobitnika će se održati u oktobru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Nezavisne.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.