MAJKA (21) BACILA BEBU SA DEVETOG SPRATA, pa i sama skočila! SPASILO IH JE ČUDO!
Pre nego što će baciti dete sa velike visine, žena je bila vrlo napeta: vikala je i bacala stvari po stanu, Foto: Profimedia

STRAŠNO!

MAJKA (21) BACILA BEBU SA DEVETOG SPRATA, pa i sama skočila! SPASILO IH JE ČUDO!

Pre nego što će baciti dete sa velike visine, žena je bila vrlo napeta: vikala je i bacala stvari po stanu

Objavljeno: 19.03.2019. 12:46h
  • 72

Nezapamćen užas dogodio se u gradu Ufa, u Rusiji. Majka (21) bacila je svoju bebu sa devetog sprata samo zato što je bila neraspoložena, da bi potom i sama skočila sa terase. Zahvaljujući neverovatnim okolnostima, i majka i beba su preživele, prenose mediji. 

Srećom, prilikom pada, obe je na tlu dočekao veliki snežni nanos. Devojčica je zadobila teške povrede, a majka je optužena za pokušaj ubistva i preti joj kazna od pet godina zatvora, ako je proglase krivom.

Kako kaže njena porodica, žena je tog dana bila u prilično lošem raspoloženju.

Stan u kome su živele majka i beba!
Stan u kome su živele majka i beba!

- Bila je vrlo napeta, vikala je na mene celo jutro i bacala stvari po stanu. Spremala se da odvede dete na rutinski pregled u dom zdravlja. U jednom trenutku sam otišla u kuhinju i ostavila sam je sa devojčicom u spavaćoj sobi. Nadala sam se da će se tako malo smiriti. Nekoliko minuta kasnije, kada sam se vratila, videla sam da je soba bila prazna - kaže njena snaja.

Potrčala je ka otvorenom prozoru, pogledala kroz njega i videla ih obe kako leže na ulici. Odmah je pozvala hitnu pomoć.

- Dete je palo direktno na glavu. Tačnije, glava i telo su joj se zabili u sneg, a samo su noge virile napolju. Izvukla sam je pažljivo dok je njena majka ležala pored i plakala od bolova - kaže očevidac.

Devojčica i majka su odmah hospitalizovane. Devojčica je u teškom stanju, dok se majka izvukla sa modricama i ogrebotinama, i ona nije životno ugrožena. Otpuštena je posle nekoliko dana iz bolnice, dok se se doktori borili da spasu devojčicu. I ona je sada u boljem stanju.

Otac devojčice je pokrenuo i brakorazvodnu parnicu nakon što je njegova žena pokušala da im ubije dete.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media