IZGUBILI JEDINO DETE, A ONDA NA SAHRANI UMALO I ONI NISU UMRLI OD ŠOKA: Dečak preminuo, pa se probudio! (FOTO)
Roditelji doživeli šok, Foto: Nebojša Mandić

šok!

IZGUBILI JEDINO DETE, A ONDA NA SAHRANI UMALO I ONI NISU UMRLI OD ŠOKA: Dečak preminuo, pa se probudio! (FOTO)

Nesrećnom mladiću se infekcija proširila celim telom, zbog čega je trpeo konstantnu groznicu i poteškoće pri disanju

Objavljeno:

Sedamnaestogodišnji mladić je hitno prebačen u bolnicu, nakon što je oživeo na sopstvenom bdenju. Kumar Maravad je mesec dana bio u kritičnom stanju, nakon što ga je ujeo besan pas. Nesrećnom mladiću se infekcija proširila celim telom, zbog čega je trpeo konstantnu groznicu i poteškoće pri disanju.

Kako lekari nisu mogli da mu pomognu, Kumar je poslat kući da bi vrlo brzo preminuo, a očajna porodica je organizovala pogreb.

Za vreme poslednjeg oproštaja od voljenog sina, na samo dva kilometra gde je njegovo telo trebalo biti ukopano, jedan od rođaka je primetio da se tinejdžer pomera i diše.

Mladić je potom hitno prebačen u bolnicu, gde su zapanjeni lekari konstatovali da se Kumar izborio sa infekcijom. Slučajevi u kojima se preminuli probudi su retki, ali su se dešavali u prošlosti.

Jedna sredovečna Ruskinja vraćala se dva puta iz mrtvih, a prvi put je u mrtvačnici provela čak tri dana. U Poljskoj je jedan pčelar doživeo fatalni infarkt, da bi se čovek probudio kada su pripremali da ga sahrane.

(Espreso.co.rs/Independent)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.