SAZNALA DA JE DEČKO SIROMAŠIN PA ODLUČILA DA GA SE REŠI NA SUROV NAČIN! A tek kad čujete koliko je ležala za to...
Kineskinja isplanirala sopstvenu otmicu, Foto: Printscreen

au!

SAZNALA DA JE DEČKO SIROMAŠIN PA ODLUČILA DA GA SE REŠI NA SUROV NAČIN! A tek kad čujete koliko je ležala za to...

Bilo je to nešto preko čega nije mogla preći pa ga je odlučila ostaviti, ali bojala se kako će reagovati pa je skovala plan

Objavljeno:

Jedna Kineskinja lažirala je sopstvenu otmicu i ubistvo, navodno samo kako bi prekinula vezu sa siromašnim dečkom, prenosi Oddity Central.

Neimenovana 37-godišnja žena iz Wuhana nedavno je uhapšena nakon što se otkrilo da je lažirala sopstvenu otmicu i ubistvo od strane bivšeg dečka – kako bi raskinula s trenutnim, čija finansijska situacija joj nije odgovarala.

Žena prezimena Yu s Linom je u vezi bila neko vreme, ali saznala je da je siromašan tek nakon što je posetila njegov dom tokom Kineske nove godine. Bilo je to nešto preko čega nije mogla preći pa ga je odlučila ostaviti, ali se bojala kako će reagovati pa je skovala plan.

21. februara, ubrzo nakon što se vratila iz razočaravajuće posete Linovom rodnom gradu, Yu je nestala iz zajedničke spavaće sobe para i nekoliko minuta kasnije nazvala je dečka da mu kaže kako ju je oteo bivši muž.

“Dođi i spasi me, bivši muž me oteo. Dođi brzo! Mislim da sam već na auto-putu”, rekla mu je pre nego je prekinula poziv. Kako bi bila što uverljivija, Yu je poslala nekoliko poruka dečku u kojima se pretvarala da je otmičar, upozoravajući ga da će biti ubijena ako on nazove policiju.

Zatim mu je poslala još nekoliko poruka, u kojima ga je obavestila da je ubijena i da joj je telo bačeno u jezero. S obzirom na to da Lin nije uspevao pregovarati s “otmičarem”, pozvao je policiju.

Lokalna policija počela je pregledavati snimke s nadzornih kamera u blizini. Uspeli su ući u trag Yu u malom motelu, a kad je policija došla na scenu, ostali su šokirani jer je ona mirno ležala na krevetu i gledala TV.

Tokom ispitivanja, “iznenađujuće smirena” žena rekla je kako je nedavno saznala da joj je dečko siromašan pa je lažirala otmicu i ubistvo, nadajući se da će njen dečko “odustati” i nastaviti sa svojim životom.

Otkrila je i kako je dečka prvo htela prevariti i samo nestati iz njihove zajedničke spavaće sobe, ali je shvatila da on ima jedini ključ, pa je osmislila plan s otmicom.

Kako piše Wuhan Evening News, Yu je policija zadržala 10 dana zbog narušavanja društvenog reda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.