NAŠ SIN JE NEDAVNO POČEO ČUDNO DA SE SMEJE: Prvo nam je bilo simpatično, a onda smo saznali ISTINU I SLOMILA NAS JE
Dobili su najstrašnije vesti, Foto: Printscreen

tuga!

NAŠ SIN JE NEDAVNO POČEO ČUDNO DA SE SMEJE: Prvo nam je bilo simpatično, a onda smo saznali ISTINU I SLOMILA NAS JE

Iz nedelje u nedelju, Džek je doživljavao različite promene

Objavljeno:

Vesli Lejsi i Rebeka Oldam su dobili najstrašniju vest koju jedan roditelj može čuti - njihov trogodišnji sin Džek ima rak mozga i još malo vremena da živi.

Dečak boluje od difuznog intrističnog pontinskog giloma, ekstremno retkog i agresivnog tipa kancera koji se javlja na delu mozga koji je povezan s kičmom, i zato su lekari malom dečaku dali još godinu života.

Roditelji su primetili da nešto nije uredu kada se njihov mališan počeo drugačije da se smeje. Nisu smatrali da je to nešto alarmantno, ali kada je dečak počeo sve češće treptati i imati noćne more, rešili su da se obrate lekaru.

- Prošlog meseca je počeo da se smeje samo jednom polovinom usta. Bili smo uvereni da je to video negde, pa nam je bilo smešno, nikako zastrašujuće - rekli su roditelji.

Iz nedelje u nedelju, Džek je doživljavao različite promene. Počeo je hodati i voziti bicikl drugačije, a tek su snimci pokazali da ima tumor na mozgu.

Džek je otada prošao kroz biopsiju i još nekoliko tretmana u nastojanju da se tumor odstrani, ali lekari kažu da je previše uznapredovao.

Prognoziraju da će mališan živeti od 6 do 12 meseci.

- Slomljeni smo. Ovo je bukvalno najmračniji period u našem životu. Ovaj tumor je poznat kao brz i agresivan ubica, a on je iz dana u dan sasvim drugačije dete. Agresivan je zbog steroida, a oduvek je bio miran, očajni su roditelji koji sada pokušavaju pronaći načine kako najbolje iskoristiti vreme koje im je preostalo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.