NEDELJAMA JE MALTRETIRAO KOMŠIJE GLASNOM MUZIKOM: Onda je jedan stanar rešio da mu se brutalno osveti (VIDEO)
Kao što se može videti na snimku nadzorne kamere iz zgrade u kijevskoj ulici Kalniševskogo u Ukrajini, nakon što je iz stana treštala muzika, mladiću je na vrata pokucala devojka, dok se njen otac krio iza vrata!, Foto: Printscreen

NAPLATIO MU JE

NEDELJAMA JE MALTRETIRAO KOMŠIJE GLASNOM MUZIKOM: Onda je jedan stanar rešio da mu se brutalno osveti (VIDEO)

Kao što se može videti na snimku nadzorne kamere iz zgrade u kijevskoj ulici Kalniševskogo u Ukrajini, nakon što je iz stana treštala muzika, mladiću je na vrata pokucala devojka, dok se njen otac krio iza vrata

Objavljeno:

Nakon što je jedan mladić mesecima preglasnom muzikom mučio susede u zgradi u Kijevu, jedan od njih odlučio je da mu stane na put i to na poprilično riskantan način.

Kao što se može videti na snimku nadzorne kamere iz zgrade u kijevskoj ulici Kalniševskogo u Ukrajini, nakon što je iz stana treštala muzika, mladiću je na vrata pokucala devojka, dok se njen otac krio iza vrata. Mladić joj je otvorio, a onda je u stan upao njen otac i počeo je da ga udara.

Snimak je završio na internetu, a nakon što se proširio po društvenim mrežama, pojavile su se i izjave suseda koji tvrde da ih mladić već duže vreme maltretira puštanjem glasne muzike. Ipak, većina se složila da je otac devojke preterao kad ga je izmlatio.

BONUS VIDEO:

OPŠTA ŠORKA NA SVADBI! Mladoženjini udarili na mladine, a sve su ZAPOČELE ŽENE! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.