POZVALA PRIJATELJICU NA ŽURKU, A ONDA HLADAN TUŠ: Kada sam videla šta radi dečku moje ćerke, OSTALA SAM BEZ TEKSTA!
Nije očekivala da će joj baš ona napraviti veliku neprijatnost..., Foto: Shutterstock

šokantno

POZVALA PRIJATELJICU NA ŽURKU, A ONDA HLADAN TUŠ: Kada sam videla šta radi dečku moje ćerke, OSTALA SAM BEZ TEKSTA!

Nije očekivala da će joj baš ona napraviti veliku neprijatnost...

Objavljeno:

Jedna majka podela je svoju ispovest za "Mirror", u kojoj je pojasnila kako je pravila zabavu sa svojom odraslom decom i njihovim partnerima, pa je pozvala i svoju najbolju drugaricu.

Međutim, nije očekivala da će joj baš ona napraviti veliku neprijatnost.

Naime, na zabavi su bili njen sin (21), njegova devojka (19), ćerka (19), njen dečko (21), najbolja prijateljica ćerke (19), njen dečko (19) i prijateljica (40).

"Poznajem tu ženu i družile smo se, ali samo preko naših ćerki, sumnjam da bismo se inače sprijateljile. U svakom slučaju, igrali smo neku igru gde treba izvući kartu, pročitati pravilo i to uraditi. Došla je na red karta na kojoj je pisalo da moraš uhvatiti nešto na K. Ja sam uhvatila kvaku, sin je primio ključeve itd, a onda je moja "prijateljica" zgrabila dečka moje kćerke za polni organ", ispričala je ona i dodala:

"On to nije očekivao, što je odmah i rekao, a videlo se da mu je neprijatno. Ja sam ostala skamenjena, ali svi ostali su se smejali pa nisam htela da pravim scenu. Mislila sam da je to potpuno nedopustivo i da je situacija bila obrnuta, da je stariji muškarac to napravio mladoj devojci, sigurna sam da bi svi bili zgroženi. Ili možda preterujem?", pitala je.

BONUS VIDEO:

GLOSSY LIČNO: Angellina: Vrlo često povlačim LOŠE POTEZE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.