NEKADA SU BILE SIJAMSKE BLIZNAKINJE: Danas su razdvojene, porasle su i ZALEDIĆETE SE kada vidite kako izgledaju
Erin i Jake su na kraju odlučili da razdvoje bliznakinje kada napune 4 godine jer su osećali da će tako imati najbolju priliku da vode normalan život!, Foto: Printscreen / Youtube

neverovatno

NEKADA SU BILE SIJAMSKE BLIZNAKINJE: Danas su razdvojene, porasle su i ZALEDIĆETE SE kada vidite kako izgledaju

Erin i Jake su na kraju odlučili da razdvoje bliznakinje kada napune 4 godine jer su osećali da će tako imati najbolju priliku da vode normalan život

Objavljeno:

26.2.2002. bliznakinje Kendra i Maliyah Herrin su rođene deleći debelo crevo, mehur, jetru i jedan bubreg.

Njihovi roditelji, Erin i Jake, su bili suočeni za teškom odlukom: trebaju li ih razdvojiti ili će ih držati spojene. Obe su opcije mogle biti opasne po njihov život.

Jedan od lekara nam je rekao da je sve od njihovih prsa prema dole samo nakupina tkiva te da nemaju organe kako bi preživele izvan moje utrobe“, objasnila je Erin.

Drugi nam je lekar rekao da ih jednostavno pobacimo jer je sve to jako komplikovano. Ali videla sam njihova lica na jednom pregledu i zaljubila sam se u njih. Bila sam odlučna da učinim sve što mogu kako bi ih sigurno dovela na svet, čak i ako bi moj život bio u opasnosti.

Erin i Jake su na kraju odlučili da razdvoje bliznakinje kada napune 4 godine jer su osećali da će tako imati najbolju priliku da vode normalan život. Bila je to zaista neviđena operacija koja je implicirala mnoge rizike po zdravlje.

Od tada su Malayih i Kendra bili jedine bliznakinje koje dele bubreg, a prošle su razdvajanje. Njihova je operacija dobila pažnju medija. Erin je bila jako emocionalna pred kamerama dok su nezine ćerke bile na operaciji.

Uprkos niskoj stopi preživljavanja, Kendra i Maliyah su nadišle sva očekivanja. Zahvaljujući fantastičnom timu od 6 hirurga, bliznakinje su uspešno razdvojene nakon 26 sati. Kendra je dobila njihov zajednički bubreg, a Maliyah je prošla dijalizu dok joj nije presađen mamin bubreg.

Nakon što su četiri godine živele kao jedno, Kendra i Maliyah su morale da nauče kako da žive odvojeno.

Devojke su bile srećne što su napokon samostalne, ali ponekad sam ih znala naći kako se igraju i hodaju kućom na štakama držeći se jedna za drugu, kao da su još uvek spojene“, rekla je Erin.

Blizanke danas imaju svoj YouTube kanal na kojem iznose dogodovštine iz svog života.

BONUS VIDEO:

OVAKO SE TIFANI ZABAVLJALA U MUZEJU NIKOLE TESLE: Trampova ćerka sa dečkom i deverom u srpskoj prestonici NIJE ODOLELA ni specijalitetima sa roštilja! (VIDEO) 2

(Espreso.co.rs / Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.