ŽIVELA JE U STANU PUNOM BUĐI, TELO JOJ JE PROPADALO Jedva sam preživela, lekari nisu mogli da mi pomognu, a onda...
Kako Emma opisuje, kupatilo u stanu imalo je debele slojeve crne buđi na pojedinim delovima, Foto: Printscreen / Instagram

neverovatno

ŽIVELA JE U STANU PUNOM BUĐI, TELO JOJ JE PROPADALO Jedva sam preživela, lekari nisu mogli da mi pomognu, a onda...

Kako Emma opisuje, kupatilo u stanu imalo je debele slojeve crne buđi na pojedinim delovima

Objavljeno:

Emma Marshall godinama je živela u stanu sa kupatilom punim buđi, za šta tvrdi da je uzrok njenog oslabljenog pamćenja, ispadanja kose i osipa na koži, prenosi Daily Mail. Ova 29-godišnja Londončanka radi u muzičkoj industriji, a u stan se uselila 2014. godine te je u njemu živela do kraja prošle godine.

Kako Emma opisuje, kupatilo u stanu imalo je debele slojeve crne buđi na pojedinim delovima. Nedugo nakon što je počela da živi u novom prostoru, počela je loše da se oseća. "Imala sam simptome poput akni, iscrpljenosti i bolova u celom telu, ali sam mislila da je to zbog previše stresa i rada", rekla je Emma za Daily Mail. Posetila je nekoliko doktora, ali niko od njih nije pronašao uzrok.

Već 2015. godine njeno zdravlje postalo je ozbiljno ugroženo. Najpre je dobila infekciju bubrega, a nakon toga u aprilu je pala s bicikla i ozledila živce toliko jako da nije mogla da pomera ruku, rame i vrat. Kada je taj problem ublažila, pojavila joj se bol u abdomenu, nakon čega je morala da operiše slepo crevo.

Ponovno je počela posećivati razne lekare kako bi pronašla uzrok svog oslabljenog tela. "Niko nije mogao da shvati zašto se moje telo slama tako lako na toliko različitih i nepovezanih mesta. Na kraju bi rekli da jednostavno nemam sreće", ispričala je Emma.

Kada je u drugoj polovni 2018. godine bila toliko bolesna da nije mogla da napusti krevet, Emma je potražila pomoć na internetu te je pronašla mnoge slične slučajeve. Tada je saznala za mikotoksine koje uzrokuje vlaga. U maju 2019. godine obratila se privatnom lekaru alternativne medicine.

Kako tvrdi, pokazalo se da u krvi ima zabrinjavajuće visoku razinu mikotoksina koji su krivac za njene drastične zdravstvene i telesne promene. "Bilo je traumatično znati da mi telo propada a da nisam znala zašto. Sada me još više uplašila činjenica da sam se zapravo sporo trovala", kaže 29-godišnjakinja.

Odlučila je da se leči alternativnim lekovima, a kako bi sebi finansijski omogućila redovno lečenje, pokrenula je crowdfunding kampanju da prikupi novac i pomaže onima koji se bore sa sličnim problemom.

Naravno, svima koji sumnjaju da se bore s istim problemom kao ona preporučujemo da u svakom slučaju najprije posete lekara jer saveti s interneta nikada i nikako ne mogu zameniti preporuke službene medicine, naročito u slučaju ozbiljnijih bolesti.

BONUS VIDEO:

LAJE, A NIJE KUČE! Pored ovakvog kakadua vlasnicima ne treba pas čuvar!

(Espreso.co.rs / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.