KONOBARICE SLUŽILE GOSTE KAFIĆA U BIKINIJU: Lokal je ZATVOREN zbog jedne stvari! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

otkrivamo

KONOBARICE SLUŽILE GOSTE KAFIĆA U BIKINIJU: Lokal je ZATVOREN zbog jedne stvari! (FOTO)

Mnogi su se žalili...

Objavljeno:

Kontroverzni kafić u Kaliforniji, u kojem konobarice poslužuju kafu u bikiniju, izgubio je licencu nakon što su vlasti utvrdile da deluje više kao posao za odrasle nego kafić.

Članovi gradskog veća u gradu American Canyonu u utorak su jednoglasno odlučili da povuku licencu lancu Bottoms Up Espresso, nakon što su kritičari tvrdili da više radi kao biznis za odrasle nego kao kafić.

Kafić, otvoren na više lokacija u Zaljevskom području San Franciska, poslovnicu u Canyonu otvorena je u decembru. Gradski čelnici tvrde kako su dobili brojne pritužbe na račun outfita devojaka odmah po otvaranju kafića, zbog čega su razgovarali sa vlasnicima.

"Vlasnik ima dres kod. Kostimi otkrivaju do te mere da taj posao zadovoljava definiciju zabave za odrasle prema gradskom Općinskom zakonu."

Kako prenosi SF Gate, prema tom zakoniku, dres kod zahteva i da radnici prekrivaju određena "anatomska područja" tela. U suprotnom slučaju, može se klasifikovati kao mesto za zabavu odraslih.

Vlasnik Bottoms Upa, Nate Wilson, za Fox News rekao je kako je grad svojom odlukom "otišao izvan zakona", i da će se preseliti sa te lokacije bez obzira na to.

"Odlučili smo da odemo sa te lokacije zbog činjenice da će grad potrošiti hrpu novaca poreznih obveznika kako bi se borio s nama na sudu, gde bismo, da želimo poentirati, pobijedili", rekao je to i dodao kako ne spadaju u kategoriju zabave za odrasle, kako oni sugerišu.

"Ponosni smo na usluge kupcima i kvalitetna pića koja nudimo. Imamo dres kod koji izlaže manje nego što biste videli na bazenu ili plaži", rekao je Wilson ranije.

Prošli mesec na udaru se našao još jedan kafić u kojem konobarice poslužuju u bikiniju, a u anketi 67% vas smatralo je da su ovakve uniforme super, dok 33% ljudi misle da su uvredljive za žene. Glasalo je više od 13 hiljada ljudi.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.