NE MOŽE DA IZBROJI SA KOLIKO JE MUŠKARACA SPAVALA! Ona je bila zavisna od odnosa, i to joj je umalo uništilo život
Lori je zavisnica od seksa, Foto: Instagram printscreen

ispovest zavisnice

NE MOŽE DA IZBROJI SA KOLIKO JE MUŠKARACA SPAVALA! Ona je bila zavisna od odnosa, i to joj je umalo uništilo život

Tridesetgodišnja majka, koja je do pre godinu dana spavala s nekoliko stranaca nedeljno, u knjizi je opisala najteže unutrašnje bitke

Objavljeno:

Lori Džejd Vudruf, žena iz Derbišajra u Engleskoj, oslobodila se srama i stigme pa je dokumenovala svoju borbu s zavisnošću od seksa koja joj je preuzela život.

Zapise je objavila u knjizi ‘Dnevnik zavisnice od seksa’ koja je izašla na Dan zaljubljenih.

- Seks kontroliše mene i moj život. Dozvoljavam mu, ali bojim se da će me jednog dana uništiti. Zavisnost mi nagriza dušu. Nikad nije zadovoljna, uvek traži još. Sve što uradim, svaka moja aktivnost motivisana je ljubavlju prema seksu.

❤️

A post shared by Laurie Jade Woodruff (@lauriejaderotic) on

Tridesetgodišnja majka, koja je do pre godinu dana spavala s nekoliko stranaca nedeljno, u knjizi je opisala najteže unutrašnje bitke, psihološke igrice i sve ono što proživljava zavisnica o seksu u današnjem društvu. O zavisnosti o seksu kod žena još se uvek ne zna puno i dijagnozu je teško postaviti pa se Lori nada da zavisnici mogu učiti iz njene iskrene i sirove ispovesti, piše Derbyshire Times.

Date Day & Night ❤️even managed a bit of writing beforehand too ?

A post shared by Laurie Jade Woodruff (@lauriejaderotic) on

- Otvorena sam i slobodoumna osoba koja veruje da je želja za seksom zdrava, sve dok se ne razvije u potpunu zavisnost… Kao što neko postane potpuno zavisan o drogama i alkoholu. I ovu bi zavisnost trebalo jednako ozbiljno shvatiti. Kao i ostale vrste zavisnosti, moja uzrok ima u teškom detinjstvu i sa sigurnošću mogu reći da mi je lako mogla uništiti život. Stavljala sam seks ispred svega - karijere, prijatelja, zdravlja. Nije bilo trenutka u danu kad mi nije bio na pameti. Zavisnost o seksu manifestuje se na razne načine. Što se mene tiče, ja sam tražila potencijalno opasne susrete i uletavala u podjednako destruktivne veze svaki put iznova.

- Nakon izlaska sam odlazila u klubove i bordele samo zato jer mi je silno trebao seks. Bivši me jednom odveo na velikz seks žurku u Liverpulu gde me gledao kako se seksam sa šestoricom odjednom. Spavala sam s nekoliko muškaraca nedeljno čak i ako mi se nije dalo. Bila sam bespomoćna i nisam mogla kontrolisati svoje želje, a seksu bi se okrenula da se utešim. Mislim da me privlačilo uzbuđenje povezanosti. Nepoznate muškarce upoznavala sam preko Instagrama. Slali su mi komplimente kroz poruke, a onda bi se našli za seks. Nikad nisam koristila aplikacije za spajanje parova, nije bilo potrebe.

Oči joj je otvorio tek sin Henri. Pomoć je potražila kad je shvatila da bi takvo riskantno ponašanje moglo imati velike posledice na njega.

Lori je sve vreme uspona i padova borbe s zavisnošću vodila dnevnik koji je i osnova njene knjige. Sad je na sigurnom putu prema konačnom oporavku, meditira, ima periode bez seksa, no najvažnije od svega - prihvatila je sebe.

- Ja sam seksualna osoba, uvek sam bila i uvek ću biti, i nije me sram toga. No, našla sam način kako da kanališem preteranu seksualnu energiju i usmerim je na druge stvari, poput karijere. Zavisnost me kontrolisala, a sad ja kontrolišem zavisnost - rekla je Lori.

Kaže da ne može da izbroji s koliko je muškaraca spavala, ali veruje da ih je bilo između 100 i 200. Nevinost je izgubila sa 12 godina, a već iduće godine je ušla u malo ozbiljniju vezu. U seksualnom smislu, privlačili su je i muškarci i žene.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.