U PONEDELJAK SU KUPILI VEŠ MAŠINU, U UTORAK NISU MOGLI DA NAĐU SVOJE DETE: Onda su ugledali jeziv prizor! (FOTO)
Dete joj je umalo umrlo..., Foto: Printscreen / Facebook

JEZIVO!

U PONEDELJAK SU KUPILI VEŠ MAŠINU, U UTORAK NISU MOGLI DA NAĐU SVOJE DETE: Onda su ugledali jeziv prizor! (FOTO)

Dete joj je umalo umrlo...

Objavljeno:

Amerikanka Lindsey McIver na svom Facebook profilu objavila je status kako bi upozorila sve na opasnosti koje vrebaju iz veš mašine.

Njen status prenosimo u celosti:

"Dugo sam oklevala da li da uopšte da ovo podelim sa svetom. Prvo, u strahu da će me ljudi napasti da sam loša majka, a drugo jer je stvarno teško ponovo pričati horor kroz koji sam prošla sa detetom.

U nedelju se naša mašina za veš pokvarila. U ponedeljak smo muž i ja kupili novu mašinu sa otvorom ispred umesto, kao na našoj staroj mašini, na vrhu. Instalirali smo je dok su se klinci muvali oko nas. Nekoliko puta smo im rekli da ne smeju da je diraju. Rekli su „Važi“.

Utorak je ujutro, a nas budi plač našeg četvorogodišnjeg sina. Toliko jeca da gotovo ne može da govori. Dok pokušavam da razumem šta mu je, moj muž skače iz kreveta i juri na donji sprat. A onda sam i sama razumela šta moj sin govori.

Dok smo stigli do podruma, moja trogodišnja ćerka Kloe je bila ZAKLJUČANA u mašini koja je krenula da centrifugira i puni se vodom. Vrištala je, ali to je moglo samo da se vidi, ne i čuje. Uspeli smo da zaustavimo mašinu i brzo otvorimo vrata. Imala je par čvoruga na glavi, a izuzev toga bila je dobro.

Zahvalni smo svim silama što je tako ispalo.

A o ovome govorim javno jer zaista nismo imali svest o tome koliko ovakva mašina može da bude opasna. U savremenom svetu okruženi smo inovativnim načinima da tragično ostanemo bez dece. Za nas je ovaj bio potpuna novost.

Ova slika nastala je nakon što smo našli i stisnuli dugme za zaključavanje namenjeno baš za sigurnost dece. Takođe smo na mašini našli i dugme, takođe za sigurnost mašine, zbog kog mašina neće krenuti da radi dok se ne stisne. Ali ništa od tih dugmadi ne zaključava sama vrata. A kako nismo ni koristili mašinu, nismo pogledali sva ta podešavanja. Naša deca su zato pretresla mašinu umesto nas. Zato kačim ovu sliku – ako imate ovakvu mašinu a deca su vam u kući, obavezno stisnite sve te sigurnosne dugmiće.

BONUS VIDEO:

GLADNI ORAO SE NAMERIO NA KENGURA! Nije očekivao da će mu zalogaj uzvratiti!

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.