SVI SU MI GOVORILI DA NEMA ŠANSE DA ZATRUDNIM: Počele su jutarnje mučnine i ONDA SE DESILA STVAR ZBOG KOJE ME MRZE!
Stiven je njegov verenik, ali i otac njegovog deteta!, Foto: Printscreen/Instagram

ŠOKANTNO!

SVI SU MI GOVORILI DA NEMA ŠANSE DA ZATRUDNIM: Počele su jutarnje mučnine i ONDA SE DESILA STVAR ZBOG KOJE ME MRZE!

Stiven je njegov verenik, ali i otac njegovog deteta!

Objavljeno: 11:48h

Vajli Simpson (28) iz Teksasa rođen je kao devojčica koja je nosila ime Vitni. Oduvek je znao da je zapravo muško, a kada je imao 21 godinu, ušao je u vezu sa Stivenom Getom (28) koji mu je danas verenik.

I ne samo da mu je Stiven verenik, već je i otac njegovog deteta. Iako Vajli i Stiven nikad nisu planirali dete, 2018. godine dobili su sina Rovana koji je na svet došao carskim rezom. Nedavno je Rovan napunio šest meseci i Vajli je rešio da svoju priču o trudnići sada podeli sa svetom.

- Počeo sam da uzimam testosteron 2012. godine. Naredne godine sam odstranio grudi, a tek planiram operaciju kojom ću ukloniti vaginu i dobiti penis. U vreme kada sam počeo da izlazim sa Stivenom, nisam godinama imao menstruaciju.

Svi lekari su mi govorili da nema teorije da zatrudnim i potpuno smo verovali u to. Ispostavilo se da mogu da zatrudnim, i upravo se to desilo. Stiven i ja nismo ni planirali decu pa je sve bio dodatan šok, ali rešili smo da zadržimo dete. Sada mi je drago što smo to odlučili, ali definitivno nikad ne bih ponovo prošao kroz to.

Stiven je njegov verenik, ali i otac njegovog deteta!
Stiven je njegov verenik, ali i otac njegovog deteta!foto: Printscreen / dailymotion

Cela trudnoća bila je stravično naporna i teška, posebno za moju psihu - priča Vajli, dodajući da je na ulici stalno trpeo verbalne i fizičke napade, da su ga svi prolaznici vređali i nazivali "to" i da je stalno bio uplašen za svoj život.

- Ne možete ni da zamislite stigmu koja okružuje trudnog muškarca. Uz sve to, bilo mi je i emotivno veoma teško jer, nakon tolikog truda i operacija kako bih postao muškarac, opet sam imao ogromni podsetnik da sam i dalje delom žena. Naravno, sada kada imamo Rovana, znam da je sve bilo vredno toga, ali nikad više ne bih prolazio kroz to. I na kraju, kada sam se porodio, mogao sam ponovo da se vratim na hormonsku terapiju pa je sve sasvim u redu - kaže ovaj čovek.

BONUS VIDEO:

FUDBALERI PARTIZANA ISPOŠTOVALI DOGOVOR IZ SVLAČIONICE, ALI... Evo kako je Bata Mirković objasnio poraz od Radničkog (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.