POSLE LETOVANJA SAM SHVATILA DA MOJ MUŽ KRIJE NEŠTO: A onda mi je sin (12) otkrio NJEGOV TAJNI ŽIVOT NA FEJSBUKU
U braku sam 18 godina i imam dvoje divne dece. Mislila sam da živim u bajci, a onda mi je moj sin (12) otkrio strašnu tajnu koju je moj bivši muž krio od mene, Foto: Printscreen / Facebook

SKANDALOZNO!

POSLE LETOVANJA SAM SHVATILA DA MOJ MUŽ KRIJE NEŠTO: A onda mi je sin (12) otkrio NJEGOV TAJNI ŽIVOT NA FEJSBUKU

U braku sam 18 godina i imam dvoje divne dece. Mislila sam da živim u bajci, a onda mi je moj sin (12) otkrio strašnu tajnu koju je moj bivši muž krio od mene

Objavljeno: 21:00h

Naomi Kakaće (39), frizerka iz Londona ostala je potpuno slomljena kada joj je sin otkrio da tata ima "tajnu devojku".

- Daran mi je ljubav iz detinjstva. Zajedno smo još iz školskih dana i bila sam uverena da ćemo zauvek biti zajedno. A onda otkrijem da me vara, i to mi sve kaže naš sin. Potpuno sam slomljena - kaže nesrećna žena.

A njen suprug, Daran Rosić (41) počeo je 2013. godine da radi na aerodromu gde mu je jedna koleginica naročito privukla pažnju.

- Odjednom je počeo da ide u teretanu, da kupuje odeću i skup donji veš. Mislila sam da se trudi zbog posla - kaže Naomi koja je u to vreme bila u petom mesecu trudnoće sa njihovim drugim detetom.

- Odjednom smo počeli da se stalno svađamo. Mislila sam da je nervozan zbog posla i ćutala - kaže Naomi koja se porodila aprila 2014. godine i nadala se da će se tada stvari vratiti u normalu. Međutim, on je nastavio po starom. Ne samo to, jedva da se i obraćao i njoj i deci.

- Kad smo 2016. godine dogovorili letovanje, pred sam odlazak rekao je da ne može sa nama zbog posla. Otišla sam sama sa decom, a kada smo se vratili, sve je bilo sumnjivo. Naš kontejner bio je pun flaša vina. Kad sam ga pitala šta je to, rekao je da je popio par čaša sinoć, a on nikad ne pije vino. Par dana kasnije, otvorila sam izvod iz banke i videla da je non stop u restoranima i barovima. Kada sam mu rekla da sumnjam da me vara, rekao mi je da sam paranoična i da ga smaram - priseća se Naomi, dodajući da su posle toga svađe bile sve učestalije, da bi potom u septembru otišao na par dana od kuće, pod izgovorom da ide kod prijatelja .

Bio je tamo nedelju dana, a njihov 12-godišnji sin ga je posećivao. Nakon jedne posete, sin se vratio kod majke i rekao joj šta je pričao sa ocem.

- Pitao je našeg sina šta bi on rekao kada bi tata imao novu devojku. Tad sam znala da je već ima. Prelistala sam mu sve društvene mreže, i tu me je dočekao novi šok - on je izbrisao sve slike na kojima sam ja. Onda sam primetila i da mu jedna žena stalno komentariše baš svaku sliku. Pogledala sam njen profil i ustanovila da ima 24 godine. Videla sam i da nosi istu uniformu kao i moj muž i zaključila da mu je koleginica. A onda sam videla njen status da se useljava u novu kuću sa ljubavlju njenog života. Tad je sve bilo kristalno jasno - kaže Naomi. Tek tad, uz dokaze, Daran je priznao sve.

- Nisam mogla da verujem. Posle 22 godine zajedništva, desila mi se noćna mora. Sa našeg zajedničkog računa kupovao joj je skupi donji veš i vodao je u otmene restorane -kaže nesrećna žena.

Uskoro je zatražila razvod, a aprila ove godine udaje se za čoveka sa kojim je potom ušla u vezu.

Kada je svoju priču ispričala medijima, pitali su za komentar i samog Darana.

- Tačno je sve što je rekla. Sve do poslednjeg slova. Bila je u tom trenutku trudna i znam da sam ispao đubre. S druge strane, ja sam sa njom proveo paklene godine i više nisam mogao. Ona je noćna mora -brani se Daran.

BONUS VIDEO:

REAKCIJA NA BRUTALNO VREĐANJE SA TRIBINA: Pogledajte gest Nenada Lalatovića prema Grobarima posle pobede Radničkog u Humskoj (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.