LAŽIRALA TRI TRUDNOĆE I UDAJU ZA VATROGASCA: Ova žena je bila spremna na sve da ljudima uzme novac!
Ešli Bemis, Foto: Orange County Sheriff's Department

razotkrivena

LAŽIRALA TRI TRUDNOĆE I UDAJU ZA VATROGASCA: Ova žena je bila spremna na sve da ljudima uzme novac!

Razotkrivena je nakon što je na internetu podelila fotografije sa svojim navodnim suprugom

Objavljeno:

Amerikanka Ešli Bemis (28) iz San Klementea u američkoj saveznoj državi Kaliforniji osuđena je na kaznu zatvora od 177 dana jer se pretvarala da je udana za vatrogasca koji je letos učestvovao u gašenju požara pa je tako uzimala donacije koje nije smela.

Ona je uhapšena u decembru prošle godine nakon što je preko Fejsbuka objavila da se njen suprug Šejn Gudman bori s požarima te je tako prevarila ljude koji su joj slali novac.

Ali, policija je utvrdila da nije udana za vatrogasca i da Šejn Gudman uopšte ne postoji, a kako bi bila uverljivija, lažirala je čak tri trudnoće, piše Daily Mail.

Bemis je u petak priznala krivicu za krađu i razbojništvo, kao i da je u šest slučajeva svedoke odgovarala od prijavljivanja zločina, ali i da je 24 puta izvršila različite pronevere. Razotkrivena je nakon što je na internetu podelila fotografije sa svojim navodnim suprugom, a video ih je lokalni vatrogasac koji ju je odmah prijavio policiji.

Zaradila je ukupno dve hiljade dolara od donacija, a osim novca tražila je i donacije čarapa, energetskih pića, vode i opreme za kampovanje.

– Moj Šejn radi u vatrogasnoj stanici i i trenutno je na terenu. Dva druga člana moje porodice i mnogi prijatelji takođe se nalaze na terenu. Šejn mi je poslao poruku u kojoj je napisao da se bori protiv nepredvidive biblijske stihije. Htela sam to obznaniti i reći da ću drage volje doći k vama i podići donaciju za vatrogasce i druge radnike hitnih službi koji su trenutno na prvoj liniji – objavila je na Fesjbuku, ali tu objavu je u međuvremenu obrisala.

Nekoliko godina ranije lažirala je tri trudnoće pa je prodavala poklone koje je dobivala na zabavama za darivanje dece, ali i tada je razotkrivena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.