NARUČIO KROMPIRIĆE SA SIROM, I PLATIO IH PREKO 1000 DINARA: Kada su mu doneli jelo, ostao je u ŠOKU (FOTO)
Nije dobio ono što je želeo, Foto: Profimedia

nije kao na slici

NARUČIO KROMPIRIĆE SA SIROM, I PLATIO IH PREKO 1000 DINARA: Kada su mu doneli jelo, ostao je u ŠOKU (FOTO)

Kada je dobio hranu, dobro se nasmejao...

Objavljeno:

Jedan 35- godišnji novinar iz Londona nemalo se iznenadio kada je na svom putovanju u Tel Avivu ušetao sa svojom devojkom u italijanski restoran i naručio krompiriće sa sirom po ceni od oko 1000 dinara.

Kada je dobio hranu, dobro se nasmejao. Na tanjiru su bili čips krompirići posuti parmezanom, umesto sveže pečenih krompirića s otopljenim sirom preko njih.

Fotografisao je jelo koje je dobio i objavio na Tviteru uz tekst:

- Naručio sam pečene krompiriće sa sirom u italijanskom restoranu, a dobio sam čips s parmezanom.

Jedna je osoba komentisala kako takvo "jelo" u italijanskom restoranu ne bi prihvatila, a neko je napisao: "Ovo je tako tužno, baš mi je žao!" "Nešto slično dogodilo mi se u Španiji, Alikante."

Ipak, muškarac je otkrio kako se na servirano jelo dobro nasmejao, no ipak ga je pojeo i zaključio kako je na kraju ipak bilo "poprilično dobro i ukusno".

Ovaj par je iz Londona otišao je u Tel Aviv na odmor. Birali su lokalne restorane s domaćom hranom, a onda su se odlučili na italijanski restoran koji je imao odlične recenzije na TripAdvisoru, rekao je za Mirror.

- Krompirići sa sirom zvučali su odlično, primamljivo, ali nismo se mogli prestali smejati kad smo videli šta nam je servirano.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.