HITNA POMOĆ JE VIDELA STOMAK OVE ŽENE I ODMAH IZVELA CARSKI REZ: Nakon zahvata, otkrili su NEŠTO FRAPANTNO! (FOTO)
Adel Barbor, Foto: Facebook/ Adele Barbour

užas

HITNA POMOĆ JE VIDELA STOMAK OVE ŽENE I ODMAH IZVELA CARSKI REZ: Nakon zahvata, otkrili su NEŠTO FRAPANTNO! (FOTO)

Nesreća se dogodila u januaru 2017. godine, kada je Barborova pokušala da skrene u desno ne videvši automobil koji nadolazi

Objavljeno:

Bolničari hitne službe u engleskom gradu Linkolnu izvršili su hitan carski rez Adel Barbor, 48-godišnjoj ženi koja je doživela saobraćajnu nesreću, da bi autopsijom nakon njene smrti otkrili da uopšte nije bila trudna.

Nesreća se dogodila u januaru 2017. godine, kada je Barborova pokušala da skrene u desno ne videvši automobil koji nadolazi. Nekoliko dana nakon udesa, preminula je u bolnici, a zbog loše postavljene dijagnoze i lošeg lečenja, pokrenuta je istraga.

Izveštaj lekara opšte prakse koji je pročitan tokom istrage pokazao je da 1975. godine imala operaciju kičme zbog urođenog rascepa kičmenog stuba poznatog kao spina bifita i upravo to je bio razlog zbog kojeg je imala veći stomak. Takođe, 2016. godine bolovala je od leukemije.

Međutim, bolničari koji su bili na licu mesta zbog veličine njenog stomaka mislili su da je žena u osmom mesecu trudnoće. Iako je u pojedinim trenucima Barborova bila svesna, niko je nije pitao da li je zaista trudna ili ne.

Nikola Ver, jedan od bolničara koji je bio prvi na licu mesta, zatekao je Barborovu u automobilu. Požalila mu se na bol u leđima, ali kako kaže, nije pominjala trudnoću.

Vatrogasci su mu pomogli da je izvuče iz kola i tada je žena doživela srčani udar. Druga ekipa hitne pomoći koja je stigla na teren odvela ju je u bolnicu, gde joj je izvršen carski rez, ali tek u operacionoj sali lekari su shvatili da Barborova uopšte ne nosi bebu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.