POJAVILI SE RADIOAKTIVNI SOMOVI U ČERNOBILJU: Bizarne GRDOSIJE plivaju u kanalu reaktora! (VIDEO)
Podvodni snimak mladog entuzijaste Eugenea Mazurenka brzo se proširio društvenim mrežama, iako naizgled pokazuje još samo jedan kanal i životinjski svijet u njemu!, Foto: Printscreen / Youtube

JEZIVO!

POJAVILI SE RADIOAKTIVNI SOMOVI U ČERNOBILJU: Bizarne GRDOSIJE plivaju u kanalu reaktora! (VIDEO)

Podvodni snimak mladog entuzijaste Eugenea Mazurenka brzo se proširio društvenim mrežama, iako naizgled pokazuje još samo jedan kanal i životinjski svet u njemu

Objavljeno:

Eugene Mazurenko u nedavnoj je poseti černobilskoj zoni odlučio napraviti jedinstven snimak. Kameru je naime uronio u kanal koji je nekada hladio reaktor, a danas buja – životom.

Podvodni snimak mladog entuzijaste Eugenea Mazurenka brzo se proširio društvenim mrežama, iako naizgled pokazuje još samo jedan kanal i životinjski svet u njemu.

Ipak, ovaj je kanal sve samo ne običan. On se naime nalazi u neposrednoj blizini nuklearne elektrane koja je poznata u celom svetu po katastrofi iz 1986. godine, a njegova je namena bila hlađenje reaktora.

Voda u njemu je već godinama ozračena, ali uprkos tome u njemu je uspeo da se razvije naizgled normalan život.

Ono što je gledaoce sninmka najviše zaintrigiralo je svakako veličina ribe, posebno soma, ali stručnjaci objašnjavaju da to najverojatnije nije rezultat izloženosti radijaciji već jednostavno nedostatka prirodnih neprijatelja.

Ovo svakako, nije prva ovakva snimka. Jednu sličnu mogli smo videti pre godinu dana, a dosad ju je videlo gotovo milion ljudi.

Eh, šta bi ribolovci dali za jednog ovakvog kapitalca… Naravno, riba iz černobilskog kanala nije za konzumaciju, niti će biti još vekovima, piše portal 24 sata.hr.

BONUS VIDEO:

OVO MOŽE SAMO NENAD LALATOVIĆ: Kako se Nišlije pripremaju za utakmicu? Pričom o bifteku i vrištanjem od smeha!

(Espreso.co.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.