DA BI ZATRUDNELA MORALA JE DA POSTANE ALERGIČNA NA SUPRUGOVU SPERMU: Nakon četiri pobačaja, sreća joj se osmehnula!
Kathryn Berrisford iz Velike Britanije morala je postati alergična na muževu spermu kako bi mogla izneti trudnoću, piše BBC., Foto: Printscreen / Facebook

neverovatno

DA BI ZATRUDNELA MORALA JE DA POSTANE ALERGIČNA NA SUPRUGOVU SPERMU: Nakon četiri pobačaja, sreća joj se osmehnula!

Nakon četiri spontana pobačaja lekari su ustanovili da ona i njen suprug imaju toliko slična tkiva da njeno telo nije njegovu spermu prepoznavalo kao strano telo te je zbog toga dolazilo do pobačaja

Objavljeno:

Kathryn Berrisford iz Velike Britanije morala je da postane alergična na suprugovu spermu kako bi mogla da iznese trudnoću, piše BBC.

Nakon četiri spontana pobačaja lekari su ustanovili da ona i njen suprug imaju toliko slična tkiva da njeno telo nije njegovu spermu prepoznavalo kao strano telo te je zbog toga dolazilo do pobačaja.

Kako bi to promenili, ubrizgali su joj suprugova bela krvna zrnca, zbog čega je njeno telo počelo njegovu spermu prepoznavati kao strano telo. Imunoterapija je nakon toga omogućila da se plod začne te je prvu bebu rodila 2005. godine. Trinaest meseci kasnije, nakon istog postupka, dobili su i drugo dete.

"Bio je to najbolji osećaj na svetu. Mislila sam da neću moći imati dece, a onda sam ih dobila dvoje. Kad ih vidim kako se zajedno igraju, ne mogu verovati da nam se ispunilo sve što smo ikad želeli", kaže ona.

BONUS VIDEO:

DR KURIR SA PROF. DR VLADIMIROM BANČEVIĆEM, SPEC. UROLOGIJE VMA: O urinarnim infekcijama i kako se sačuvati od njih? (KURIR TV UŽIVO)

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.