POLICAJKA ZAUSTAVILA VOZAČA ZBOG PREBRZE VOŽNJE: On je posle toga uradio nešto zbog čega je završio u ZATVORU
Vinsent Ivan Parlato, Foto: Printscreen/youtube

DRAMA

POLICAJKA ZAUSTAVILA VOZAČA ZBOG PREBRZE VOŽNJE: On je posle toga uradio nešto zbog čega je završio u ZATVORU

Nije hteo da prizna šta je učinio

Objavljeno: 16:59h

Da se ne sme bežati od policije, na teži način je naučio jedan 31-godišnjak iz Kejp Korala u američkoj saveznoj državi Floridi koji je uhapšen nakon što je počeo da beži kada ga je policajka zaustavila zbog prebrze vožnje. Naime, 10. februara oko 2.22 sata u noći policajka C. Ros uočila je crni Ford Mustang na raskrsnici u ulici Santa Barbara. Kada se upalilo zeleno svetlo na semaforu vozač je dao gas i punom brzinom uz 'paljenje guma' se za 180 stepeni okrenuo i nastavio vožnju u suprotnoj traci. Vozio je 60 milja na sat u području gde je ograničenje 45 milja na sat i nije se zaustavio na znak stop.

Policajka ga je zaustavila i objasnila mu zbog čega je to učinila, ali muškarac, koji je identifikovan kao Vinsent Ivan Parlato, nije hteo da prizna šta je učinio.

Nakon nekoliko minuta prepiranja, policajki je dao vozačku dozvolu, ali je onda pritisnuo gas i pobegao. Iako policija nije mogla da ga locira nekoliko dana, uhapšen je 18. februara u kući u kojoj živi i priveden je.

Završio je u zatvoru, optužen za beg i sabotiranje sprovođenja zakona zbog čega mu preti zatvor. A mogao je da prođe samo s kaznom za brzu vožnju...

BONUS VIDEO: KAKO GA JE PROGUTALA U SEKUNDI! Zaprepastićete se kada vidite kojom brzinom zmija guta jaje! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.