PIJANU PUTNICU ZAMRZEO CEO AVION: Govorila je gadosti, a onda je uvredila i DETE (VIDEO)
Napravila scenu, Foto: Youtube printscreen

NEPRISTOJNO

PIJANU PUTNICU ZAMRZEO CEO AVION: Govorila je gadosti, a onda je uvredila i DETE (VIDEO)

Nakon što je pila alkoholna pića celi dan, pijana je u avionu maltretirala ostale putnike

Objavljeno:

Pijana putnica izbačena je iz aviona na putu za Las Vegas.

Nakon što je pila alkoholna pića celi dan, pijana je u avionu maltretirala ostale putnike zbog čega je i izbačena iz aviona i na kraju i uhapšena.

Sve je započelo kada je 32- godišnja Valeri Gonzalez, ušla u avion komapnije JetBlue u floridskom Fort Loderdejl koji je leteo za Las Vegas, a pored nje je sedelo 3- godišnje dete.

Glasno je protestvovala kako ne želi da sedi pored trogodišnjeg deteta nakon što je pila celi dan, piše The Sun. Ustala je i pronašla neko slobodno mesto na koje je odlučila da sedne, umesto onog koje je imala rezervisano.

Ali nije joj se "sviđao" ni putnik koji je sedeo ispred nje pa je nastavila s glasnim dobacivanjima. Kada je videla da je jedan od putnika snima, počela je vikati na njega:

- Želiš imati hit? Snimaj ovo k****!

Nakon toga počela je pljuvati po putniku koji je sedeo ispred nje.

- Hoćeš da snimaš? Snimaj ovo! Šta sam uradila? Nekome sam rekla da je star zato što i je? Ok, skupiću se iz ovog aviona. J*** se svi!

Kabinsko osoblje zamolilo je putnicu da napusti avion čim je počela nedolično da se ponaša i zapreti da će pozvati službe osiguranja. U izveštaju o njenom hapšenju navodi se i kako je udarila stjuardesu koja joj nije dozvolila ponovni ulazak u avion, a jedna je putnica posvedočila i kako ju je pijana Gonzalez udarila po ruci kada j eodbila s njom da zameni mesto u avionu. Uhapšena je i odvedena u pritvor na trežnjenje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.