SUPRUG JE ZATEKAO SA UČENIKOM U KREVETU! Andrea je predavala na HRIŠĆANSKOJ AKADEMIJI, sada je u zatvoru!
Policija je uhapsila profesorku (30) u decembru 2017. godine, nekoliko dana nakon što ju je suprug našao polu-golu sa učenikom, Foto: Baber Douglas County Sheriff’s Office

SKANDAL

SUPRUG JE ZATEKAO SA UČENIKOM U KREVETU! Andrea je predavala na HRIŠĆANSKOJ AKADEMIJI, sada je u zatvoru!

Otac tinejdžera je dobio anonimni imejl sa pitanjem da li zna da njegov sedamnaestogodišnji sin spava sa profesorkom

Objavljeno:

Andrea Nikol Baber, koja je predavala na Logos hrišćanskoj akademiji, mora da provede dvadeset meseci u zatvoru, jer je imala seks sa učenikom u Springfildu u Oregonu, glasi presuda od petka.

Tridesetogodišnja profesorka proglašena je krivom prošlog meseca zbog napastvovanja i nedozvoljenih odnosa sa maloletnikom.

Policija je uhapsila profesorku u decembru 2017. godine, nekoliko dana nakon što ju je suprug našao polu-golu sa učenikom.

Ukratko po otkrivanju, otac tinejdžera je dobio anonimni imejl sa pitanjem da li zna da njegov sedamnaestogodišnji sin spava sa profesorkom? Poruka je poslata 12. decembra 2017. godine i sadržala je fotografiju para u krevetu.

Roditelji tinejdžera su prijavili poruku i vlasti su ispitale momka o navodnoj aferi. On je istražiteljima rekao da je započeo vezu sa Baberovom 2016. godine, kada je imao svega petnaest godina.

Baberova će se naći na spisku seksualnih prestupnika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / New York Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.