15 GODINA NIJE ZNALA KO JE NJEN MUŽ: Slučajno je upala u sobu,ono što je zatekla, nateralo ju je da zatraži RAZVOD!
Onda je jednoga dana počela primećivati neke znakove koji su upućivali na to da nešto nije u redu između njih, Foto: Profimedia

zavisnost

15 GODINA NIJE ZNALA KO JE NJEN MUŽ: Slučajno je upala u sobu,ono što je zatekla, nateralo ju je da zatraži RAZVOD!

Šokirala se videvši da sedi u sobi koji su namenili za gledanje filmova

Objavljeno:

Žena je javno progovorila o trenutku kada je otkrila kako njen suprug gleda porniće po tri sata svaki dan. Bila je to zavisnost o kojoj ona dugo nije imala pojma. Kada je sve izašlo na videlo, žena se šokirala jer u 15 godina braka nikad nisu imali većih problema, a seksualni život im je bio odličan.

Onda je jednoga dana počela primećivati neke znakove koji su upućivali na to da nešto nije u redu između njih.

“Postao je pomalo tajanstven, zbog čega sam posumnjala da ima ljubavnicu, ali nikad nisam našla nikakve dokaze”, izjavila je žena za "Kidspot".

Bio je sasvim go

Prisetila se kako je suprugovu zavisnost otkrila sasvim slučajno. Vozila je decu na trening, ali se na pola puta setila kako je zaboravila poneti štitnike, te se vratila kući po njih. Muž joj je bio kući, kao što je očekivala. Šokirala se videvši da sedi u sobi koji su namenili za gledanje filmova.

“Vrata su bila delimično otvorena, a ono što sam videla zaprepastilo me”, rekla je, objasnivši da je sadržaj uključivao žene odevene u školske uniforme. Situacija ju je dodatno užasnula jer je njen suprug filmove gledao sedeći na kauču potpuno go.

Nije bilo pomoći

Žena se naterala da, usprkos tomu što je videla, nekako izgura dan. Muž joj je kasnije priznao da je zavisan o pornografiji te da je mora gledati tri sata dnevno. Obećao je da će potražiti pomoć, ali žena ga je još jednom uhvatila kako gleda porniće dok su se njihova deca igrala u susednoj sobi.

Tada joj se prelila čaša i odlučila je da ostavi.

“Shvatila sam da moram prekinuti ovo. Nisam ga mogla ostavljati nasamo s decom. Šta da su oni videli to smeće?!”, rekla je žena. Par se razveo, a ona je kazala kako njezin bivši sada ima novu devojku koja verovatno nema pojma o njegovoj zavisnosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.