ISPLIVALA FOTKA BIVŠEG DEČKA MELANIJE TRAMP: Mnogi su se razočarali kada su videli kako izgleda! (FOTO)
Navodno su zajedno bili par godina dok se Melanija nije odselila, Foto: Youtube printscreen

drugačiji od donalda

ISPLIVALA FOTKA BIVŠEG DEČKA MELANIJE TRAMP: Mnogi su se razočarali kada su videli kako izgleda! (FOTO)

Juraj Zorčić bio je Melanijin dečko nekoliko godina dok je još živ jela u Sloveniji

Objavljeno:

Melanija Tramp, prva dama Amerike 13 godina je u braku s Donaldom Trampom, a ovaj par medijima je postao još zanimljiviji otkako su se preselili u Belu kuću. Američki mediji nagađaju kako je njihov brak samo na papiru te da planiraju razvod čim Tramp završi predsednički mandat. Bivša slovenska manekenka i Tramp upoznali su se 1998. godine na Nedelji mode i tada je Tramp još uvek bio u braku s Marlom Maples. Tramp se ubrzo rastao i sedam godina kasnije ušao u brak s Melanijom s kojom je dobio i sina Barona. Kada je Melanija postala prva dama svi mediji su se potrudili istražiti sve o njenom životu pa su iskopali brojne fotografije iz njene mladosti i perioda kad je bila manekenka.

Javili su se i neki njeni bivši dečaci, a među njima je i Jure Zorčić. On je s Melanijom bio dok je ona još živjela u Sloveniji. On je za ABC televiziju opisao kako je Melaniju upoznao jednog toplog letnog dana 1991. godine i primetio ju je dok se vozio na motoru. - Grad je bio prazan i blokiran, vozio sam motor i na ulici sam primetio devojku i zapitao se -ko je ona? Jako mi se svidela i pratio sam je - ispričao je Zorčić.

Jure Zorčić Melanijin bivši dečko
Jure Zorčić Melanijin bivši dečko foto: Profimedia

Navodno su zajedno bili par godina dok se Melanija nije odselila, a kad je u medije dospela njegova priča svi su očekivali kako je ovaj Melanijin dečko bio lepotan poput James Deana, ali kad je objavljena njegova fotografija mnogi su se razočarali. BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.